طب شناس
طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی|خواص کباب ترش

طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی

تاریخ انتشار: September 19, 2022

رای به این نوشته: 4.11/5 (478 رای)

به کباب ترش در اصطلاح محلی، ترش کباب میگویند. کباب ترش یک نوع کباب است که جزو غذاهای شمالی به ویژه گیلان میاشد. کباب ترش طعم فوق العاده ای دارد و مثل اغلب غذاهای شمالی مزه ترشی دارد. پیشنهاد میشود افرادی که به کباب علاقه دارند حتما یکبار کباب ترش را امتحان کنند. این کباب طعمی متفاوت دارد و به همین دلیل است که وقتی افراد به شمال سفر میکنند، دوست دارند این غذای خوشمزه را میل نمایند.

دلیل اصلی طعم بینظیر این کباب، سبزیجات محلی معطری است که برای تهیه آن استفاده میشود. اگر شما به این سبزیجات دسترسی ندارید میتوانید از سبزی های جایگزین استفاده نمایید. در ادامه به طرز تهیه کباب ترش خواهیم پرداخت.

کباب ترش را میتوانید همراه برنج یا نان به عنوان وعده اصلی نوش جان کنید. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع کباب ترش در طب سنتی و خواص کباب ترش بپردازیم.

طبع کباب ترش در طب سنتی چیست؟

طبع کباب با گوشت گوسفندی گرم و خشک است.

طبع رب اناری که در تهیه کباب ترش به کار میرود با توجه به طعمش متفاوت است. رب انار شیرین طبع معتدلی دارد. طبع رب انار ملس نیز نزدیک به اعتدال است اما رب انار ترش طبعی سرد دارد.

خواص کباب ترش در طب سنتی چیست؟

خواص کباب ترش
خواص کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش:

ابتدا نیم کیلو گوشت گوسفندی را به خوبی بشویید و در قطعه های مناسب خرد کنید.

در مرحله بعدی یک عدد پیاز را با رنده به صورت ریز خرد کنید. صد گرم گردو آسیاب شده را به پیاز های خرد شده اضافه نمایید. سه قاشق سوپخوری رب انار را نیز به مواد اضافه کنید.

سبزی ها که شامل: جعفری، گشنیز، ترخون، مرزه و چوچاق میباشند را به خوبی شست و شو دهید و به صورت ریز خرد کنید. سبزی های خرد شده را نیز به بقیه مواد اضافه نمایید. اگر مایل بودید میتوانید کمی آب انار را نیز به مواد اضافه کنید تا سس رقیق تر شود.

سبزی های شمالی برای طعم این غذا بسیار عالی است، سبزی هایی مثل: چوچاق، خالواش و بینه.

دو حبه سیر را رنده کنید و به همراه کمی فلفل به سس اضافه نمایید.

به این نکته توجه داشته باشید که نباید در این قسمت نمک را اضافه کنید زیرا موجب سفت شدن گوشت میشود.

حالا موقع آن است که گوشت ها را با سس مخلوط کنید. درب ظرف را بپوشانید و حدود چهار ساعت به مواد زمان دهید تا در یخچال استراحت کند. هرچقدر این زمان بیشتر باشد کباب لذیذ تری خواهید داشت.

به دلخواه میتوانید یک عدد کیوه را نیز پوست بگیرید و به صورت رنده شده به مواد خود اضافه کنید، این کار باعث تردی کباب ترش میشود.

بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، گوشت ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. به صورت منظم سیخ ها را زیر و رو کنید تا کباب ترش نسوزد و همه قسمت ها به صورت یکنواخت بپزد.

چند عدد گوجه را نیز بشویید و به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

کباب ترش شما حاضر است. میتوانید به دلخواه با پلو یا نان میل کنید.

مضرات کباب ترش چیست؟

مصلح کباب چیست؟

همانطور که گفتیم طبع کباب با گوشت گوسفندی گرم و خشک است. برای بهبود مزاج و خواص کباب باید آن را با مصلحاتش که عبارتند از: سماق، فلفل، سکنجبین و گشنیز میل کرد.

چای چلتوک (شلتوک) برنج

درمان واریکوسل در طب سنتی|درمان واریکوسل با طب سنتی + 6 راهکار طب سنتی برای درمان واریکوسل|درمان واریکوسل

درمان واریکوسل با طب سنتی + 6 راهکار طب سنتی برای درمان واریکوسل

درمان بوی بد ادرار با تدابیر طب سنتی|علل بوی بد ادرار|درمان بوی بد ادرار

درمان بوی بد ادراردر زنان و کودکان + علل و درمان گیاهی بوی بد ادرار

ساماندهی داروسازی سنتی اصفهان

ساماندهی داروسازی سنتی در اصفهان

درمان یبوست بزرگسالان با طب سنتی|یبوست بزرگسالان

درمان یبوست بزرگسالان با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص روغن بادام زمینی در طب سنتی|خواص روغن بادام زمینی

طبع و خواص روغن بادام زمینی در طب سنتی + 3 مورد از عوارض و مضرات آن

پاکسازی بدن با آب جوش در ماه رمضان

روزه داران می توانند با استفاده از آب جوشیده بدن خود را پاکسازی کنند.

طبع و خواص پنیرک در طب سنتی|طبع پنیرک + خواص پنیرک

طبع پنیرک در طب سنتی + 25 خواص پنیرک+ مضرات و مصلحات