طب شناس
طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی|خواص کباب ترش

طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی

تاریخ انتشار: September 19, 2022

رای به این نوشته: 4.11/5 (478 رای)

به کباب ترش در اصطلاح محلی، ترش کباب میگویند. کباب ترش یک نوع کباب است که جزو غذاهای شمالی به ویژه گیلان میاشد. کباب ترش طعم فوق العاده ای دارد و مثل اغلب غذاهای شمالی مزه ترشی دارد. پیشنهاد میشود افرادی که به کباب علاقه دارند حتما یکبار کباب ترش را امتحان کنند. این کباب طعمی متفاوت دارد و به همین دلیل است که وقتی افراد به شمال سفر میکنند، دوست دارند این غذای خوشمزه را میل نمایند.

دلیل اصلی طعم بینظیر این کباب، سبزیجات محلی معطری است که برای تهیه آن استفاده میشود. اگر شما به این سبزیجات دسترسی ندارید میتوانید از سبزی های جایگزین استفاده نمایید. در ادامه به طرز تهیه کباب ترش خواهیم پرداخت.

کباب ترش را میتوانید همراه برنج یا نان به عنوان وعده اصلی نوش جان کنید. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع کباب ترش در طب سنتی و خواص کباب ترش بپردازیم.

طبع کباب ترش در طب سنتی چیست؟

طبع کباب با گوشت گوسفندی گرم و خشک است.

طبع رب اناری که در تهیه کباب ترش به کار میرود با توجه به طعمش متفاوت است. رب انار شیرین طبع معتدلی دارد. طبع رب انار ملس نیز نزدیک به اعتدال است اما رب انار ترش طبعی سرد دارد.

خواص کباب ترش در طب سنتی چیست؟

خواص کباب ترش
خواص کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش:

ابتدا نیم کیلو گوشت گوسفندی را به خوبی بشویید و در قطعه های مناسب خرد کنید.

در مرحله بعدی یک عدد پیاز را با رنده به صورت ریز خرد کنید. صد گرم گردو آسیاب شده را به پیاز های خرد شده اضافه نمایید. سه قاشق سوپخوری رب انار را نیز به مواد اضافه کنید.

سبزی ها که شامل: جعفری، گشنیز، ترخون، مرزه و چوچاق میباشند را به خوبی شست و شو دهید و به صورت ریز خرد کنید. سبزی های خرد شده را نیز به بقیه مواد اضافه نمایید. اگر مایل بودید میتوانید کمی آب انار را نیز به مواد اضافه کنید تا سس رقیق تر شود.

سبزی های شمالی برای طعم این غذا بسیار عالی است، سبزی هایی مثل: چوچاق، خالواش و بینه.

دو حبه سیر را رنده کنید و به همراه کمی فلفل به سس اضافه نمایید.

به این نکته توجه داشته باشید که نباید در این قسمت نمک را اضافه کنید زیرا موجب سفت شدن گوشت میشود.

حالا موقع آن است که گوشت ها را با سس مخلوط کنید. درب ظرف را بپوشانید و حدود چهار ساعت به مواد زمان دهید تا در یخچال استراحت کند. هرچقدر این زمان بیشتر باشد کباب لذیذ تری خواهید داشت.

به دلخواه میتوانید یک عدد کیوه را نیز پوست بگیرید و به صورت رنده شده به مواد خود اضافه کنید، این کار باعث تردی کباب ترش میشود.

بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، گوشت ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. به صورت منظم سیخ ها را زیر و رو کنید تا کباب ترش نسوزد و همه قسمت ها به صورت یکنواخت بپزد.

چند عدد گوجه را نیز بشویید و به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

کباب ترش شما حاضر است. میتوانید به دلخواه با پلو یا نان میل کنید.

مضرات کباب ترش چیست؟

مصلح کباب چیست؟

همانطور که گفتیم طبع کباب با گوشت گوسفندی گرم و خشک است. برای بهبود مزاج و خواص کباب باید آن را با مصلحاتش که عبارتند از: سماق، فلفل، سکنجبین و گشنیز میل کرد.

قره قاط سلاحی برای مبارزه با دیابت و فشارخون بالا

مبارزه با دیابت و فشارخون تنها با میوه قره قاط

طبع و خواص قاشقک در طب سنتی|خواص قاشقک

طبع و خواص قاشقک در طب سنتی + 5 مورد منع مصرف آن

خواص و آثار و کاربردهای زالودرمانی

زالودرمانی کجاها به کار می آید؟

پیشگیری از نفخ در ماه رمضان

پیشگیری از نفخ معده در ماه رمضان

|طبع گوشت گنجشک

طبع و خواص گوشت گنجشک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ 2 دسته مصلح

خواص و طبع خاکشیر در طب سنتی ایرانی اسلامی Descurainia sophia

سازگاری خاکشیر با تمام مزاج‌ها + روش های درمان اسهال و فشار خون و جوش های صورت

طبع عرق گشنیز در طب سنتی|طبع عرق گشنیز

طبع عرق گشنیز و خواص آن در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

طبع-و-خواص-گوشت-گوساله-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت گوساله در طب سنتی ایرانی اسلامی