طب شناس
خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج|خواص چای بهارنارنج

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج

تاریخ انتشار: October 10, 2022

رای به این نوشته: 4.45/5 (347 رای)

بهارنارنج حاصل گل و شکوفه نارنج است. بهارنارنج در طب سنتی کاربرد های زیادی دارد. گل بهارنارنج رایحه ویژه ای دارد و دارای عطر بسیار خوبی میباشد. بهارنارنج را میتوان به صورت چای بهارنارنج مصرف کرد اما طعم این چای کمی تلخ است و به همین دلیل بهتر است آن را با مقداری عسل میل کنید.

از عرق بهارنارنج در تهیه انواع حلوا، مربا و غذاها استفاده میشود. مصرف بهارنارنج سبب سلامت و شادابی پوست میشود. اسانس بهار نارنج در اغلب لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع چای بهار نارنج در طب سنتی و همچنین خواص چای بهار نارنج و مضرات آن بپردازیم.

طبع چای بهارنارنج در طب سنتی چیست؟

طبع چای بهار نارنج در طب سنتی گرم و خشک است و مصرف آن برای افراد سرد مزاج مفید است. افراد گرم مزاج نیز بهتر است آن را با مصلحاتش مصرف نمایند.

خواص چای بهار نارنج در طب سنتی چیست؟

خواص چای بهارنارنج
خواص چای بهارنارنج

خواص چای بهار نارنج برای لاغری:

در عصر امروز که همه به دنبال رژیم های غذایی سالم برای کاهش وزن و لاغری هستند یکی از بهترین گزینه ها برای درمان طبیعی چاقی و رسیدن به وزن ایده آل استفاده از چای بهارنارنج میباشد. طبق تحقیقات انجام شده، مصرف داروهای شیمیایی علاوه بر اثربخشی محدود، عوارض زیاد و نامطلوبی نیز دارند اما چای بهارنارنج یک داروی طبیعی و پر فایده است.

چای بهارنارنج حاوی آلکالوییدهایی مثل سینفرین و اوکتوپامین است که دارای آگونیست های سمپاتومیتیک مستقیم و غیر مستقیم میباشد. وجود این موارد در چای بهارنارنج سبب کاهش وزن و لاغری میشود.

طبق مطالعات انجام شده آلکالوئید سینافینی که در چای بهارنارنج وجود دارد سبب بالا رفتن متابولیسم و کم شدن اشتها میگردد. مصرف این چای در کنار انجام ورزش های مناسب به شما در کاهش وزن و رسیدن به وزن مطلوب کمک بسزایی میکند.

چای بهارنارنج برای پوست:

پوست شما روزانه در معرض آلودگی های محیطی زیادی قرار دارد و استفاده از لوازم آرایشی شیمیایی نیز بر سلامت پوست شما تاثیر گذار است. وجود عوامل میکروبی روی صورت شما یک دلیل برای بروز حساسیت های پوستی، جوش، آکنه و... میباشد. شما میتوانید با استفاده از پاک کننده های طبیعی با این موضوع مقابله کنید. به طور مثال شما میتوانید از بهارنارنج به منطور یک پاک کننده طبیعی برای پوست خود استفاده کنید.

برخی افراد دچار لکه های زیادی روی پوست خود هستند که نمیدانند باید چگونه آن ها را از بین ببرند. بهارنارنج تاثیر بسیار زیادی در رفع این لکه ها دارد. شما میتوانید با استفاده موضعی بهارنارنج از خواص بینظیر آن بر پوست بهره مند شوید.

شما میتوانید از چای بهارنارنج نیز به این منظور استفاده کنید. بهارنارنج قادر است برعلائم آلرژی را نیز درمان کند.

استفاده موضعی از بهارنارنج در رفع خشکی پوست نیز موثر است و با رایحه بینظیرش سبب نرمی و لطافت پوست شما میگردد.

طرز تهیه چای بهارنارنج در طب سنتی:

برای درست کردن چای بهارنارنج کافیست دو قاشق بهارنارنج خشک شده را به حدود دو لیوان آب جوش اضافه نمایید . حدود بیست دقیقه زمان دهید که روی حرارت خیلی کم بجوشد. بعد از گذشت این زمان، آن را از صافی رد کنید و در صورت تمایل با کمی عسل ترکیب کرده و میل نمایید. اگر دوست داشتید میتوانید در موقع درست کردن این چای، کمی چای سیاه نیز به آن بیافزایید.

این چای برای رفع معده درد و همچنین تقویت معده فوق العاده عمل میکند. اگر دچار بیماری خاصی نیستید، باز هم میتوانید چای بهارنارنج و دیگر دمنوش های طب سنتی را به عنوان جایگزین چای سیاه استفاده نمایید. مصرف چای بهارنارنج در فصل زمستان بسیار مفید و لذت بخش است.

عوارض چای بهارنارنج چیست؟

مصلح چای بهارنارنج چیست؟

طبق منابع طبی، گلاب مصلح بهارنارنج میباشد. استفاده از گلاب به همراه چای بهارنارنج سبب بهبود طبع و خواص آن میگردد.

درمان میخچه با طب سنتی|درمان میخچه

درمان میخچه با طب سنتی

لپه پلو با زیره

عرقیات گیاهی

کوتاه و مختصر درمورد عرقیات گیاهی

طبع و خواص کامفری یا همار طبی در طب سنتی|خواص کامفری

همه چیز درباره خواص کامفری یا هماور طبی یا سنفیتون

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

طبع و خواص غازیاغی در طب سنتی|طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی|خواص غازیاغی

طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی (غازیاقی)

درمان سرخک در خانه با طب سنتی ایرانی اسلامی|درمان خانگی سرخک با طب سنتی در خانه

همه چیز درباره سرخک+ بیش از 10 تدبیر خانگی برای بهبودی سریع بیماری سرخک

درمان کم خونی با غذاها

درمان کم خونی با یک غذای خوشمزه