طب شناس
ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

تاریخ انتشار: October 4, 2022

رای به این نوشته: 4.23/5 (598 رای)

نفیسه حسینی یکتا روز سه شنبه در یک نشست خبری که در دانشکده طب ایرانی علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: بیش از ۱۷ هزار جلد کتاب در حوزه طب سنتی ایرانی داریم و طب ایرانی توسط سازمان جهانی بهداشت به رسمیت شناخته شده است.

وی اظهارداشت: از سال ۸۶ دانشکده های طب سنتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی راه اندازی شده و پذیرش دانشجو در مقطع دکترای طب سنتی از میان پزشکان عمومی و متخصص انجام می شود و فارغ التحصیلان داروسازی عمومی نیز می تواند در این رشته تحصیل کنند.

حسینی یکتا ادامه داد: ۱۲ گروه و هشت دانشکده در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی داریم  و تاکنون ۴۰۰ نفر  حوزه طب سنتی - ایرانی فارغ التحصیل شده اند و سعی داریم نیروهای انسانی فعال را در این صنعت گسترش دهیم.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت به بحث گردشگری سلامت در حوزه طب ایرانی اشاره کرد و گفت: گردشگری سلامت در حوزه  طب ایرانی بابد مورد توجه قرار گیرد، زیرا با ظرفیتی که در این طب وجود دارد، رونق آن در حوزه های مختلف می تواند  نقش آفرین باشد.

وی افزود: ۱۱ اقلیم دنیا و ۲۳۰۰ گونه دارویی در کشورمان وجود دارد که با بهره گیری از دانش  طب ایرانی - سنتی و ارتقای آموزش در این زمینه می تواند از ظرفیت آن در حوزه گردشگری سلامت تندرستی و طبیعت درمانی استفاده است، هدفمان آن است که بسترهای لازم را برای تحقق این امر تبیین کنیم تا حوزه طب ایرانی در توسعه گردشگری سلامت موثر باشد.

حسینی یکتا تصریح کرد: اسناد بالا دستی متعددی را برای استفاده از طب ایرانی داریم، سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است در دانشکده های علوم پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد و سعی داریم از تجربیات اساتید و بزرگان در ارتقای طب ایرانی - سنتی استفاده کنیم.

دیاکو عباسی رئیس گردشگری سلامت کشور نیز در این نشست گفت: حجم گردشگری تندرستی در دنیا حدود ۲۰۰ میلیارد دلار است، کشورمان با توجه به ظرفیت های بالایی که از لحاظ گونه های گیاهان دارویی و طب ایرانی - سنتی دارد، می تواند در سطح بین المللی قابل رقابت با کشورهای دیگر در این حوزه باشد.

دهکده‌های تندرستی ایجاد شود


وی اظهار داشت: وزارت خانه های بهداشت، امور خارجه و گردشگری نقش مهم در ارتقای گردشگری سلامت دارد و باید دهکده های سلامت و تندرستی در ایران همانند امارات، ترکیه، هند و عمان راه اندازی شود.

عباسی به فعالیت و ساماندهی  استارت آپ ها در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: باید آموزش برای  استارآپ های حوزه گردشگری ارتقا یابد،  در شورای راهبری گردشگری سلامت به دنبال آموزش و توانمندسازی آنها هستیم.

رویداد کارآفرینی سروبن سوم و چهارم آبان ماه در هتل قلب با اهداف شبکه سازی و هم افزایی، بررسی ایده ها و پیشنهادات، بررسی فرصت ها و چالش ها و معرفی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و طب ایرانی برگزار می شود.

منبع: ایرنا

طبع و خواص جگرسفید در طب سنتی|خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید|طبع جگر سفید

خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کتلت مرغ در طب سنتی+ طرز تهیه کتلت مرغ|خواص کتلت مرغ

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کتلت مرغ در طب سنتی+ طرز تهیه کتلت مرغ

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع-و-خواص-زیتون-در-طب-سنتی-برگ-و-روغن|طبع-زیتون-در-طب-سنتی-مصلحات-برگ-و-روغن

طبع و خواص زیتون ، روغن و برگ آن - جلوگیری از سکته قلبی

تدابیر درمان پیرچشمی در طب سنتی|درمان پیرچشمی|پیشگیری از پیرچشمی

درمان پیرچشمی با 6 نسخه طب سنتی+ علائم پیر چشمی + راه های پیشگیری

طبع و خواص آبگوشت ساده در طب سنتی|خواص آبگوشت ساده

طبع آبگوشت ساده در طب سنتی+ خواص، مضرات مصلحات

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص شربت سیب در طب سنی ایرانی و اسلامی|خواص شربت سیب

طبع و خواص شربت سیب در طب سنتی+ طرز تهیه 3 نوع شربت سیب