طب شناس
10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

تاریخ انتشار: November 1, 2022

رای به این نوشته: 4.83/5 (257 رای)

بره پلو عربی جزو غذاهای سنتی استان هرمزگان است. این غذا از لحاظ ظاهری مشابه غذاهایی همچون: عدس پلو و پلو گوشت است و از نظر طعم، مزه ای ترکیبی از این دو غذا دارد. بره پلو عربی یک غذا مجلسی به شمار میرود که در مهمانی های رسمی، طبخ میشود.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص بره پلو عربی در طب سنتی و همچنین طرز تهیه بره پلو عربی بپردازیم.

طبع بره پلو عربی در طب سنتی چیست؟

طبع برنج که برای تهیه بره پلو عربی به کار برده میشود با توجه به نوع آن و شیوه پخت متفاوت است. اگر برنج به روش آبکش درست شود طبعی سرد و اگر به روش کته درست شود طبعی گرم دارد. همچنین اغلب برنج های ایرانی طبعی سرد دارند.

طبع گوشت گوسفندی که برای طبخ بره پلو عربی از آن استفاده میشود، گرم است. همچنین طبع ادویه ها، کشمش، مغز بادام و پیاز که در تهیه این غذا به کار میروند نیز گرم میباشد.

خواص بره پلو عربی در طب سنتی چیست؟

طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه:

برای تهیه این غذا ابتدا باید پیه را در قابلمه ای مناسب آب کنید سپس دویست و پنجاه گرم گوشت گوسفندی را به شکل مکعبی خرد کنید و به آن اضافه نمایید. گوشت ها را تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند.

بعد از اینکه گوشت ها به خوبی سرخ شدند، آن ها را از ظرف بردارید و کنار بگذارید. سه عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. پیاز های خرد شده را در قابلمه ای که پیه را آب کرده بودید بریزید و تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند.

در مرحله بعدی شصت گرم مغز بادام را بکوبید تا به خوبی خرد شود. مغز بادام کوبیده شده را به همراه دو پیمانه برنج به پیاز های سرخ شده اضافه نمایید و مخلوط حاصل را به مدت بنج دقیقه بپزید. در این مدت باید مرتب آن را هم بزنید.

حال وقت اضافه کردن ادویه هاست. ادویه های این غذا شامل فلفل سیاه و فلفل هندی میباشد. در مرحله بعد شصت گرم کشمش، دو عدد گوجه فرنگی خرد شده و آب به اندازه کافی را نیز اضافه نمایید و به صورت مداوم هم بزنید. اجازه دهید مخلوط روی حرارت ملایم به خوبی بپزد.

وقتی آب مخلوط جذب شد، گوشت گوسفندی که سرخ کرده بودید را با کمی مریم گلی و مقداری جعفری ساطوری شده به دیگر مواد اضافه کنید. به غذا حدود بیست دقیقه دیگر زمان دهید تا روی حرارت خیلی ملایم پخته و جا بیوفتد.

بره پلو عربی خوشمزه شما آمده است. امیدواریم از طعم بینظیر آن لذت ببرید.

مضرات بره پلو عربی چیست؟

بره پلو عربی و مواد تشکیل دهنده آن از خواص بیشماری برخوردارند اما مصرف بیش از اندازه آن میتواند با برخی مشکلات و عوارض همراه باشد.

در بالاتر خواص گوشت گوسفندی که برای تهیه بره پلو عربی به کار میرود را بیان کردیم حال در اینجا به مضرات و عوارض این گوشت خواهیم پرداخت. مصرف به اندازه گوشت گوسفندی هیچ مشکلی را به دنبال نخواهد داشت اما اگر این گوشت به صورت بی رویه مصرف شود موجب بروز مشکلاتی مانند: بالا رفتن کلسترول، فشار خون، نقرس و... میشود.

مصرف بیش از اندازه برنج نیز موجب بروز برخی مشکلات مثل: مشکلات گوارشی، دیابت، جلوگیری از جذب انواع ویتامین ها و مواد معدنی، چاقی شکم، افزایش فشار خون، بالا رفتن تری گلیسرید و... میشود.

خواص کهن دار یا جینکو بیلوبا در طب سنتی|خواص کهن دار

خواص کهن دار یا جینکو بیلوبا در طب سنتی + عوارض و موارد منع مصرف

وایتکس کبد بهترین روش درمان کبد چرب!

وایتکس کبد بهترین روش درمان کبد چرب!

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی|خواص شیرموز

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی + روش تهیه + مضرات و مصلح

خواص نافله خوزستانی در طب سنتی و روش تهیه آن|خواص نافله خوزستانی

طبع و خواص نافله خوزستانی+ 7 خاصیت ویژه+ عوارض و مضرات

طبع و خواص شربت انبه در طب سنتی|خواص شربت انبه

شربت انبه و خواص شگفت انگیز آن در طب سنتی

درمان خر و پف در طب سنتی|6 روش فوق العاده برای درمان خروپف در طب سنتی|درمان خر و پف در طب سنتی|

6 روش فوق العاده برای درمان خروپف در طب سنتی

طبع و خواص عرق شیرین بیان|طبع عرق شیرین بیان

طبع و خواص عرق شیرین بیان از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص آرتیشو یا کنگر فرنگی در طب سنتی|کنگر فرنکی گریل شده طبع در طب سنتی|طرز تهیه غذا با کنگر فرنگی یا آرتیشو با پنیر پیتزا

طبع کنگر فرنگی گرم است یا سرد؟+ خواص + مضرات- در طب سنتی