طب شناس
10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

تاریخ انتشار: October 21, 2022

رای به این نوشته: 4.02/5 (658 رای)

گیاه آب قاشقی که دارای نام های دیگری همچون: سنتلا آسیا، گوتوکولا، قدح مریم نیز میباشد، گیاه آب قاشقی گیاهی علفی و یک ساله است که از تیره چتریان به شمار میرود. این گیاه نیمه آبزی در نواحی باتلاقی معتدل و گرمسیری می روید. آب قاشقی در مناطقی مانند: استرالیا، گینه نو، مالزی، جزیره های اقیانوس آرام، آسیا و... می روید و بومی این مناطق است.

آب قاشقی در کشورمان ایران در قسمت هایی از تالاب انزلی به شکل وحشی می روید. دو نوع از گیاه آب قاشقی تا به امروز در ایران شناسایی شده است.

پزشکان سنتی چینی از این گیاه به منظور درمان آیورودی استفاده میکنند. همچنین این پزشکان معتقدند که گیاه آب قاشقی از خاصیت ضد بارداری برخوردار است.

در سری لانکا آب قاشقی را عنوان سبزی خوردن مصرف میکنند.

در کشور های اروپایی از این گیاه به منظور درمان زخم ها و کاهش التهابات بهره میبرند.

آب قاشقی به آلودگی های شیمیایی و بیولوژیکی حساسیت نشان میدهد و به همین دلیل است که امروزه این گیاه پرخاصیت در حال صدمه دیدن است. از گذشته های دور برای درمان بیماری های متعددی همچون افسردگی، زخم معده و... از خواص بینظیر آب قاشقی بهره میبردند.

گیاه آب قاشقی دارای مقادیر زیادی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی همچون: ویتامین سی، ویتامین آ، ویتامین ای، ویتامین بی، منیزیم، آهن، کلسیم و... است.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص آب قاشقی در طب سنتی، طریقه مصرف و مضرات آن بپردازیم.

خواص گیاه آب قاشقی در طب سنتی چیست؟

خواص آب قاشقی
خواص آب قاشقی

کاهش افسردگی و اضطراب با آب قاشقی:

مصرف آب قاشقی بر سلامت جسمی شما موثر است. طبق مطالعات انجام شده، از گیاه آب قاشقی برای سلامت روحی نیز میتوان بهره برد و این موضوع به این دلیل است که آب قاسقی از خاصیت ضد انعقادی و ضد افسردگی برخوردار است.

این گیاه به شکل طبیعی از اضطراب پیشگیری مینماید و به درمان افسردگی و اختلال های خوابی کمک بسزایی میکند. بر اساس انجام یک آزمایش که روی پنجاه نفر انجام گرفت، در افرادی که طول یک ماه میزان مناسبی از این گیاه را مصرف کردند نسبت به دیگر افراد کاهش استرس و اضطراب مشاهده میشد.

علاوه بر این آزمایش، یکسری مطالعات روی نمونه های حیوانی نیز انجام گرفته که آن مطالعات نیز تاثیر بینظیر این گیاه بر درمان افسردگی و اضطراب را تایید کرده اند.

بهبود گردش خون با گیاه آب قاشقی:

گردش خون ضعیف قادر است مشکلات متعددی مانند: افزایش وزن و چاقی، رگ های واریسی، دیابت و... را به وجود آورد. کاهش گردش خون با یکسری نشانه ها مثل: سوزش، بی حسی، درد های عضلانی همراه است. یکسری اقدامات در طب سنتی برای بهبود گردش خون وجود دارد که عبارتند از: ورزی کردن، بالا بدن پا، دوری از تحرک نکردن به مدت طولانی و....

شما میتوانید برای بالا بدن گردش خون به طور طبیعی، از خواص گیاه آب قاشقی یا گوتوکولا که در مکمل ها نیز وجود دارند استفاده نمایید. طبق آزمایشی که روی 87 نفر انجام گرفت، دریافتند افرادی که به میزان مناسبی در روز از گوتوکولا مصرف کردند نسبت به افراد دیگر گردش خون بهتری داشتند.

طریقه مصرف گیاه آب قاشقی چگونه است؟

باید حدود دو گرم از گیاه آب قاشقی را با 150 سی سی آب جوش مخلوط نمایید و حدود یک ربع زمان دهید تا دم بکشد. دمنوش به دست آمده را به دو قسمت تقسیم نمایید و در دو نوبت صبح و عصر میل کنید.

مضرات گیاه آب قاشقی چیست؟

طبع و خواص و فواید و مضرات گوجه فرنگی|خواص گوجه فرنگی|گوجه فرنگی و دیابت

طبع گوجه فرنگی سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع-و-خواص-سبزی-شاهی-در-طب-سنتی||طبع-و-خواص-شاهی-در-طب-سنتی-ایرانی-و-اسلامی

طبع سبزی شاهی سرد است یا گرم؟خواص، مضرات و مصلح شاهی در طب سنتی

درمان خشکی چشم|علل خشکی چشم و راه های درمان آن با طب سنتی|علت های خشکی چشم

درمان خشکی چشم با طب سنتی + دلایل و راهکارها

درمان فوری حساسیت پوستی در طب سنتی + 8 راهکار برای درمان خانگی حساسیت پوستی|درمان حساسیت پوستی

درمان فوری حساسیت پوستی در طب سنتی + 8 درمان خانگی خارش و قرمزی پوست کودکان و بزرگسالان

رژیم سلامت طب سنتی - با طب سنتی - در طب سنتی - طب اسلامی - طب ایرانی

دلیل سوزش ادرار و راه درمان سوزش ادراری در طب سنتی و خوراکی ها

درمان سوزش ادرار و مجاری ادراری+ دلایل + نکات و توصیه ها در طب سنتی

طبع و خواص و روش تهیه شیره انگور|طبع-و-خواص-شیره-انگور-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-شیره-انگور-در-طب-اسلامی|طبع شیره انگور

طبع و خواص شیره انگور در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلح و مضرات

طبع به لیمو و خواص معجزه آسای آن در طب سنتی+ روش مصرف