طب شناس
تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

تاریخ انتشار: October 10, 2022

رای به این نوشته: 4.61/5 (337 رای)

طب سنتی برای هر فصل سال توصیه های تغذیه ای کامل و مفصلی دارد که البته شاید نتوان همه آنها را دقیق رعایت کرد اما به هر حال توجه هر چه بیشتر به این دستورالعمل ها می تواند به سلامت ما کمک کند.

پرهیزهای غذایی پاییز

 فصل پاییز دارای طبیعتی سرد و خشک است و در این فصل نیز تدابیری باید رعایت شود که به حفظ صحت بدن کمک شایانی می‌کند. در جمله پرهیزها، پرهیز از گوشت گاو، فست‌فودها، ادویه تند و تیز، ترشی‌ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، لبنیات ترش، رب و سس‌ها، چای پررنگ، شوری‌ها، قهوه، نسکافه، کاکائو، کشک، پنیر، ماست و دوغ قرار دارد.

خوردنی های مناسب فصل پاییز

در عوض مصرف خوردنی‌های گرم و‌ تر مانند گوشت گوسفند، تخم‌مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی تهیه شده از عسل و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، خربزه، گلابی، سبزی خوردن، شلغم و خاکشیر بسیار مفید است.

از دیگر توصیه‌های بسیار مفید، پرهیز از نوشیدن آب سرد، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز، خواب با معده پر و خوابیدن در مکان‌های سرد و مرطوب است. در این فصل همچنین باید از خشم، اضطراب و اندوه به جد دوری کرد و حمام یک‌روز درمیان با آب نیم‌گرم و چرب‌کردن بدن با روغن بادام یا بنفشه بادام بسیار مفید است.

منبع: دعوت

طبع به لیمو و خواص معجزه آسای آن در طب سنتی+ روش مصرف

طبع-و-خواص-انواع-کشمش-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-انواع-کشمش-در-طب-اسلامی

طبع و خواص انواع کشمش در طب سنتی ایرانی اسلامی

|درمان زکام

زکام چیست و چگونه درمان می شود؟

جایگزین های طبیعی برای مسکن هایی مانند ایبوپروفن|قرص یا داروی گیاهی؟|جایگزین طبیعی مسکن های شیمیایی

رقیب سرسخت ایبوپروفن و مسکن های دیگر+10 جایگزین طبیعی مسکن ها

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

درمان آسان چربی خون

چربی خون شما را خواهد کشت!

طبع و خواص هودیا گوردونی در طب سنتی|خواص هودیا گوردونی

خواص هودیا گوردونی و مضرات آن از منظر طب سنتی + 6 خاصیت هودیا

طبع-و-خواص-طالبی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-طالبی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی---خواص-طالی--

طبع و خواص طالبی در طب سنتی ایرانی اسلامی