طب شناس
تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

تاریخ انتشار: October 10, 2022

رای به این نوشته: 4.61/5 (337 رای)

طب سنتی برای هر فصل سال توصیه های تغذیه ای کامل و مفصلی دارد که البته شاید نتوان همه آنها را دقیق رعایت کرد اما به هر حال توجه هر چه بیشتر به این دستورالعمل ها می تواند به سلامت ما کمک کند.

پرهیزهای غذایی پاییز

 فصل پاییز دارای طبیعتی سرد و خشک است و در این فصل نیز تدابیری باید رعایت شود که به حفظ صحت بدن کمک شایانی می‌کند. در جمله پرهیزها، پرهیز از گوشت گاو، فست‌فودها، ادویه تند و تیز، ترشی‌ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، لبنیات ترش، رب و سس‌ها، چای پررنگ، شوری‌ها، قهوه، نسکافه، کاکائو، کشک، پنیر، ماست و دوغ قرار دارد.

خوردنی های مناسب فصل پاییز

در عوض مصرف خوردنی‌های گرم و‌ تر مانند گوشت گوسفند، تخم‌مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی تهیه شده از عسل و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، خربزه، گلابی، سبزی خوردن، شلغم و خاکشیر بسیار مفید است.

از دیگر توصیه‌های بسیار مفید، پرهیز از نوشیدن آب سرد، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز، خواب با معده پر و خوابیدن در مکان‌های سرد و مرطوب است. در این فصل همچنین باید از خشم، اضطراب و اندوه به جد دوری کرد و حمام یک‌روز درمیان با آب نیم‌گرم و چرب‌کردن بدن با روغن بادام یا بنفشه بادام بسیار مفید است.

منبع: دعوت

خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی|خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی

طبع گردو گرم است یا سرد؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص عرق نعناع در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص عرق نعناع

همه خواص عرق نعناع در طب سنتی+ طبع، مضرات و مصلح

کنترل تب کودکان

تب کودکان را کنترل کنید

چای (یا دمنوش) قره قات

قره گیله

طبع و خواص چهار عرق سرد در طب سنتی|چهار عرق سرد

چهار عرق سرد و طبع و خواص آن در طب سنتی+ خواص 4 عرق موجود در ترکیب آن

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

آب تره