طب شناس
تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

تاریخ انتشار: October 10, 2022

رای به این نوشته: 4.61/5 (337 رای)

طب سنتی برای هر فصل سال توصیه های تغذیه ای کامل و مفصلی دارد که البته شاید نتوان همه آنها را دقیق رعایت کرد اما به هر حال توجه هر چه بیشتر به این دستورالعمل ها می تواند به سلامت ما کمک کند.

پرهیزهای غذایی پاییز

 فصل پاییز دارای طبیعتی سرد و خشک است و در این فصل نیز تدابیری باید رعایت شود که به حفظ صحت بدن کمک شایانی می‌کند. در جمله پرهیزها، پرهیز از گوشت گاو، فست‌فودها، ادویه تند و تیز، ترشی‌ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، لبنیات ترش، رب و سس‌ها، چای پررنگ، شوری‌ها، قهوه، نسکافه، کاکائو، کشک، پنیر، ماست و دوغ قرار دارد.

خوردنی های مناسب فصل پاییز

در عوض مصرف خوردنی‌های گرم و‌ تر مانند گوشت گوسفند، تخم‌مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی تهیه شده از عسل و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، خربزه، گلابی، سبزی خوردن، شلغم و خاکشیر بسیار مفید است.

از دیگر توصیه‌های بسیار مفید، پرهیز از نوشیدن آب سرد، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز، خواب با معده پر و خوابیدن در مکان‌های سرد و مرطوب است. در این فصل همچنین باید از خشم، اضطراب و اندوه به جد دوری کرد و حمام یک‌روز درمیان با آب نیم‌گرم و چرب‌کردن بدن با روغن بادام یا بنفشه بادام بسیار مفید است.

منبع: دعوت

درمان فوری سرفه با پرتقال بخارپز|بخارپز کردن پرتقال

درمان فوری سرفه با پرتقال!

طب شناس

طب شناس| همراه طب سنتی و اسلامی شما

طرز تهیه‌ی مجی خورش

از بین بردن جای زخم های کهنه با روش های خانگی|از بین بردن جای زخم با آلوئه ورا|از بین بردن جای زخم

از بین بردن جای زخم کهنه با 22 روش خانگی و طب سنتی

خواص برگ انجیر در طب سنتی|خواص برگ انجیر|برگ انجیر

خواص برگ انجیر در طب سنتی+ بیش از 10 خاصیت فوق العاده + مصلح

طبع-و-خواص-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پیاز-زرد-سفید-قرمز-پیازچه-و|خاصیت-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پیاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص ازگیل برای درمان کمبود آهن در بدن|خواص ازگیل در طب سنتی

با این میوه کمبود آهن خود را جبران کنید.

درمان چاقی_ کاهش وزن_ لاغر شدن

خیلی چاق شدی! این ادویه ها به لاغر شدن کمک می کنن