طب شناس
تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

تاریخ انتشار: October 10, 2022

رای به این نوشته: 4.61/5 (337 رای)

طب سنتی برای هر فصل سال توصیه های تغذیه ای کامل و مفصلی دارد که البته شاید نتوان همه آنها را دقیق رعایت کرد اما به هر حال توجه هر چه بیشتر به این دستورالعمل ها می تواند به سلامت ما کمک کند.

پرهیزهای غذایی پاییز

 فصل پاییز دارای طبیعتی سرد و خشک است و در این فصل نیز تدابیری باید رعایت شود که به حفظ صحت بدن کمک شایانی می‌کند. در جمله پرهیزها، پرهیز از گوشت گاو، فست‌فودها، ادویه تند و تیز، ترشی‌ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، لبنیات ترش، رب و سس‌ها، چای پررنگ، شوری‌ها، قهوه، نسکافه، کاکائو، کشک، پنیر، ماست و دوغ قرار دارد.

خوردنی های مناسب فصل پاییز

در عوض مصرف خوردنی‌های گرم و‌ تر مانند گوشت گوسفند، تخم‌مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی تهیه شده از عسل و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، خربزه، گلابی، سبزی خوردن، شلغم و خاکشیر بسیار مفید است.

از دیگر توصیه‌های بسیار مفید، پرهیز از نوشیدن آب سرد، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز، خواب با معده پر و خوابیدن در مکان‌های سرد و مرطوب است. در این فصل همچنین باید از خشم، اضطراب و اندوه به جد دوری کرد و حمام یک‌روز درمیان با آب نیم‌گرم و چرب‌کردن بدن با روغن بادام یا بنفشه بادام بسیار مفید است.

منبع: دعوت

به متن شربت عسل اضافه شود

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی|خواص شیرموز

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی + روش تهیه + مضرات و مصلح

وام کشاورزی برای کاشت گیاهان دارویی

وام قرض الحسنه بنیاد علوی برای کاشت گیاهان دارویی برای کشاورزان

طبع و خواص عرق گل ختمی در طب سنتی|خواص عرق گل ختمی

طبع و 22 مورد از خواص عرق گل ختمی + مضرات و مصلحات

طبع و خواص سرگنجشکی تهرانی در طب سنتی|طرز تهیه سرگنجشکی تهرانی|خواص سرگنجشکی تهرانی

طبع و خواص سرگنجشکی تهرانی در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع و خواص برگ بو در طب سنتی|طبع برگ بو|خواص برگ بو

خواص برگ بو در طب سنتی+ طبع، عوارض و مصلحات

پیشگیری-از-عرق-سوز-شدن-در-پیاده-روی-اربعین-و-راهکار-های-فوری-درمان-عرق-سوز-شدن|درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین

درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین + درمان عرق سوز کشاله ران و زیر بغل+ معرفی کرم و پماد

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه