طب شناس
تاثیر تغذیه بر خلق و خو|بخورید و خوش اخلاق شوید

پیش به سوی خوش اخلاق شدن با خوردن این 6 ماده غذایی

تاریخ انتشار: October 10, 2022

رای به این نوشته: 4.7/5 (625 رای)

اگر می خواهید بیشتر از همیشه خوش اخلاق باشید، کافی است به تغذیه تان هم توجه کنید! متخصصان تغذیه معتقدند که بسیاری از مشکلات سلامتی با تغذیه مناسب قابل حل است؛ شما می‌توانید با مصرف روزانه تخم مرغ، ماست، سبزیجات و حتی تخمه مقادیری قابل توجه از ویتامین های ب و دیگر ریزمغذی ها را دریافت کنید و مغزی سالم و خلق و خویی خوب پیدا کنید و خوش اخلاق باشید.

متخصصان تغذیه، پزشکان متخصص در طب سنتی و داروسازان توصیه می‌کنند که با تغذیه سالم، خوردن غذاهای متنوع و عادات خوراکی صحیح نیازهای بدن خود به ویتامین‌ها، ریزمغذی‌ها و مواد معدنی تامین کنیم با این حال گاهی رژیم غذایی ما کامل و غنی نیست و گاهی مصرف برخی داروها بر جذب طبیعی مواد ضروری در بدن تاثیر منفی می‌گذارند.

دکتر اوما نایدو، از متخصصان هاروارد، توصیه می‌کند که اول «آزمایش کنید، حدس نزنید» ! او تاکید می‌کند که ابتدا با پزشک خود مشورت کنید و بعد برای تهیه و مصرف داروهای مکمل وارد عمل شوید اما خبر خوب این است که ویتامین‌های ضروری‌ مانند گروه ویتامین‌های B یکی از ساده‌ترین ویتامین‌ها هستند که در رژیم غذایی روزمره ما وجود دارند.

غذاهایی که سرشار از یکی از ویتامین‌های گروه B هستند، اغلب حاوی بسیاری از دیگر ویتامین‌های این گروه هم هستند و اغلب یک غذای کامل به حساب می‌آیند. در اینجا ۶ غذای غنی از ویتامین B که می‌توانیم هر روز مصرف کنیم را معرفی می‌کنیم:

بخورید و خوش اخلاق شوید
بخورید و خوش اخلاق شوید

۱. یک تخم مرغ حاوی یک سوم مقدار توصیه شده از دوز روزانه ویتامین B۷ است، تخم مرغ همچنین حاوی مقادیر کمی از بسیاری از سایر ویتامین‌های B هم هست.

۲. ماست سرشار از ویتامین B۲ و ویتامین B۱۲ و همچنین پروبیوتیک‌های طبیعی است که هم از سلامت روده و هم از سلامت روان حمایت می‌کند. اگر از ماست‌هایی با پروتئین بیشتر و چربی کمتر استفاده کنید هم که عالی می‌شود.

۳. حبوباتی مانند لوبیا سیاه، نخود و عدس همگی به تقویت خلق و خو و سلامت مغز کمک می‌کنند. آنها منبع عالی ویتامین B۹ هستند و مقادیر کمی ویتامین B۱، ویتامین B۲، ویتامین B۳، ویتامین B۵ و ویتامین B۶ هم دارند.

۴. ماهی قزل آلا به طور طبیعی سرشار از تمام ویتامین‌های گروه B، به ویژه ویتامین B۲، ویتامین B۳، ویتامین B۶ و ویتامین B۱۲ است. از ماهی غافل نشوید! ماهی منجمد یا کنسرو شده نیز یک گزینه مقرون به صرفه است.

۵. تخمه آفتابگردان یکی از بهترین منابع گیاهی ویتامین B۵ است. شما می‌توانید ۲۰ درصد از ارزش روزانه توصیه شده این ویتامین را تنها از ده گرم مغز تخمه دریافت کنید.

۶. سبزیجات برگداری مانند اسفناج، چغندر و کلم منبع عالی ویتامین B۹ هستند. دکتر نایدو گفت: «این اولین غذایی است که به بیمارانی که می‌خواهند خلق و خوی خود را تقویت کنند پیشنهاد می‌کنم.»هم رسانی این مطلب را به دوستان خود برسانید.

منبع: صبح تازه

طبع و خواص عرق اترج، میوه و روغن آن در طب سنتی|طبع عرق اترج

خواص و مضرات عرق اترج در طب سنتی + طبع و مصلح

طبع و خواص عرق شلتوک در طب سنتی|طبع عرق شلتوک

طبع و خواص شگفت آور عرق شلتوک در طب سنتی

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی|دمنوش زیرفون|خواص دمنوش زیرفون|دمنوش گیاهی زیرفون

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی+ خواص 2 دمنوش ترکیبی زیرفون

طبع و خواص عرق مرزه در طب سنتی|طبع عرق مرزه

عرق مرزه و همه آنچه باید در مورد طبع و خواص آن بدانید+ مضرات و مصلح

از خواص یخمه ترش چه میدانید؟ + 6 خاصیت باورنکردنی یخمه ترش در طب سنتی + طرز تهیه|خواص یخمه ترش

از خواص یخمه ترش چه میدانید؟ + 6 خاصیت باورنکردنی یخمه ترش در طب سنتی + طرز تهیه

برگ سیب و این همه خاصیت! + 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب که از آن بی خبرید|برگ سیب و این همه خاصیت! + 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب در طب سنتی|طبع و خواص برگ سیب

طبع و 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب که از آن بی خبرید

طبع و خواص گل گاوزبان در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص گل گاو زبان در طب سنتی ایرانی|طبع گل گاوزبان

طبع گل گاوزبان در طب سنتی+ خواص+ موارد منع مصرف

جلوگیری از پیری زودرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان پیری زودرس|پیری زودرس

جلوگیری از پیری زودرس با تدابیر طب سنتی+ علائم و دلایل و 12 ماده مفید