طب شناس
تدابیر رهایی از حشرات

رهایی از شر حشرات

تاریخ انتشار: October 17, 2022

رای به این نوشته: 4.78/5 (326 رای)

جعفر غفارزاده متخصص طب سنتی در خصوص راه رهایی از حشرات در تابستان، اظهار کرد: معمولا حشرات سراغ کسانی می‌روند که خون کثیفی دارند؛ به این معنا که خون در بدن آن‌ها غلیظ و به خون کثیف تبدیل شده است، همچنین افرادی که مبتلا به دیابت هستند بیشتر از افراد دیگر در معرض نیش حشرات هستند، برای رهایی از نیش حشرات اول از همه باید به سلامت بدن خود رسیدگی کنند که این کار با تغذیه سالم، حجامت و زالو درمانی میسر است.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه در یک خانواده اصولا حشرات تمام اعضا را نیش نمی‌زند و برخی افراد را نیش می‌زنند، بیان کرد: اصولا افرادی که به اصطلاح گوشتی شیرین دارند در معرض نیش حشرات هستند؛ لذا توصیه می‌شود این افراد در تابستان که حشرات زیاد هستند از پشه بند استفاده کنند.

جای نیش حشرات را چگونه درمان کنیم؟

غفار زاده با تاکید بر اینکه برای درمان جای نیش حشرات روش‌های درمانی متفاوتی وجود دارد، گفت: یکی از این روش‌ها ترکیب سرکه با آب است، می‌توان این مواد را با هم ترکیب کرد و روی محل گزیدگی مالید؛ همچنین استفاده از گشنیز بسیار مفید است.

وی با اشاره به اینکه برای رهای از زنبور، مورچه و سوسک در منزل راه‌های مختلفی وجود دارد، افزود: آب خطمی و یا آب خرفه برای دور کردن حشرات از محل زندگی می‌تواند مفید باشد؛ همچنین می‌توان سرکه را با آرد جو ترکیب کرده و آن را روی محل گزیدگی قرار داد.

برای درمان جای نیش چه چیزی مصرف نکنیم؟

این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف سکنجبین، آب انار، آب کاهو، آب خیار، آب سیب و آب کاسنی در رفع جای گزیدگی حشرات مفید است؛ افراد می‌توانند این مواد را برای درمان استفاده کنند.

غفارزاده با اشاره به اینکه حشراتی مانند سوسک، مگس و پشه به روش‌های مختلفی فراری می‌شوند، عنوان کرد: برای رهایی از مورچه، آهن ربا را در محل رفت و آمد آن‌ها بگذارید؛ همچنین گوگرد را دود کنید و دود آن را در خانه پخش کنید، روش دیگر برای رهایی از مورچه استفاده از کیسه صفرا گاو است که می‌توان آن را در محل عبور و مرور آن‌ها قرار داد.

وی ادامه با اشاره به اینکه دود گوگرد و بوی سیر باعث فراری شدن زنبور می‌شوند، اذعان کرد: دود گوگرد، بوی سیر و عصاره ختمی باعث دور شدن زنبور می‌شوند؛ همچنین برای رهایی از پشه سبوس را دود کرده و آن را در محلی که هستند پخش کنید این کار باعث فراری شدن آن‌ها می‌شود.

منبع: جوان

ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

درمان ذات الریه (سینه پهلو) در طب سنتی + 8 دارو گیاهی برای درمان ذات الریه|درمان ذات الریه

درمان ذات الریه یا سینه پهلو در طب سنتی + 8 دارو گیاهی برای درمان ذات الریه

طبع و خواص عرق اترج، میوه و روغن آن در طب سنتی|طبع عرق اترج

خواص و مضرات عرق اترج در طب سنتی + طبع و مصلح

طبع و خواص خورش گمج کباب در طب سنتی|

طبع و خواص خورش گمج کباب در طب سنتی + مصلحات

طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

طبع و خواص عرق نعناع در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص عرق نعناع

همه خواص عرق نعناع در طب سنتی+ طبع، مضرات و مصلح

تدابیر طب سنتی برای درمان قوز قرنیه|سن، دلایل و علائم ابتلا به قوز قرنیه|درمان قوز قرنیه با طب سنتی

آیا طب سنتی به درمان قوز قرنیه کمک می کند؟ 8 توصیه طب سنتی برای درمان قوز قرنیه

عوارض مصرف خودسرانه داروهای گیاهی

خود درمانی با داروهای گیاهی نیز مضر است! خطر مصرف خودسرانه 3 داروی گیاهی