طب شناس
طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 8, 2022

رای به این نوشته: 4.94/5 (517 رای)

روغن به از میوه به تهیه میشود. درخت به یکی از پرطرفدارترین درخت های میوه به شمار میرود. از این میوه به شکل های مختلفی در آشپزی بهره میبرند و از آن برای درست کردن مربا، خورشت و... استفاده می کنند.

علاوه بر این موارد، میوه به خواص بیشماری برای سلامتی ما دارد. این میوه خوشمزه یک میوه گوشتی و نسبتا سفت است که جزو خانواده گلابی به شمار می رود و شباهت زیادی به سیب زرد یا گلابی دارد. به طعمی شبیه به سیب دارد و از نظر طعم، دارای مزه ای ترش و گس است. درخت به حدود پنجاه سال عمر می کند. این درخت برگ های بیضی شکل و سبز رنگی دارد و شکوفه های آن به رنگ سفید می باشند.

پوست میوه به کرک های قهوه ای رنگی دارد که شما میتوانید آن را به سادگی با دست پاک کنید. درخت به در کشورهایی مانند ایران، ترکیه، ازبکستان، چین و... به خوبی رشد می کند.

این میوه دارای مقادیر بالایی از انواع ویتامین ها، قند و پپتین است. به خواص بی شماری دارد که برخی از آن ها عبارتند از: درمان سوزش ادرار، رفع عفونت روده، درمان ورم روده، رفع تنگی نفس، درمان گلو درد و...

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع روغن به در طب سنتی، خواص روغن به در طب سنتی و همچنین مضرات آن بپردازیم.

طبع روغن به در طب سنتی چیست؟

طبع به در طب سنتی گرم و خشک رو به معتدل می باشد. این میوه برای افراد با طبع های گوناگون مفید است.

به میوه پرخاصیت است که در درمان بیماری های مختلف به ویژه بیماری های گوارشی و دستگاه ادراری موثر عمل می کند.

خواص روغن به در طب سنتی چیست؟

خواص روغن به
خواص روغن به

خواص درمانی روغن به:

این روغن به درمان بیماری های متعددی مثل: اسهال به ویژه اسهال خون، سر درد مزمن، ورم روده شدید، عفونت روده، سوزش ادراری، التهابات و... کمک بسزایی می کند.

خانم های باردار به منطور پیشگیری از سقط میتوانند از به استفاده نمایند. به جز میوه به می توان از دانه و روغن آن نیز برای درمان بیماری های زیادی استفاده کرد مثل: تب، گرفتگی صدا، سرفه به ویژه سرفه های خشک، گلو درد و التهاب های دستگاه گوارش.

باید به این نکته توجه داشته باشید که به دانه را نباید بجوید یا بخورید زیرا این دانه سمی است و برای بدن مضر است. برای مصرف به دانه باید آن را در کمی آب جوش بخیسانید و بعد از لعاب آن استفاده نمایید.

روغن به فواید بسیاری دارد و به رفع زنگ زدن گوش، سر گیجه، زخم های دهان، خونریزی ریوی، ورم کبد، زخم روده و... کمک بسزایی می کند.

خواص میوه به چیست؟

مضرات به چیست؟

مصلح روغن به در طب سنتی چیست؟

مصلح به و روغن به در طب سنتی عسل و انیسون است. استفاده این موارد در کنار میوه به سبب تعادل طبع و بهبود خواص این میوه میگردد.

تدابیر طب سنتی برای درمان اب آوردن زانو|علل آب آوردن زانو|درمان آب آوردن زانو با کمپرس سرد

درمان آب آوردن زانو با طب سنتی + 8 تدبیر ویژه طب سنتی برای درمان آب آوردن زانو

خواص-پای-مرغ،-پنجه-طلایی-سلامتی-و-تندرستی

خواص پای مرغ، پنجه طلایی سلامتی و تندرستی

طبع و خواص رزماری در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع رزماری در طب سنتی

طبع و خواص رزماری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع ونوشک پلو در طب سنتی+ 18 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه ونوشک پلو|خواص ونوشک پلو

طبع ونوشک پلو در طب سنتی+ 18 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه ونوشک پلو

خواص چای فلوس|خواص چای فلوس

طبع و خواص چای فلوس در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

درمان شوره سر با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان شوره سر|شوره سر و مو

درمان شوره سر با تدابیر طب سنتی +علائم و 6 دلیل عمده ایجاد شوره سر

طبع و خواص و روش تهیه شیره انگور|طبع-و-خواص-شیره-انگور-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-شیره-انگور-در-طب-اسلامی|طبع شیره انگور

طبع و خواص شیره انگور در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلح و مضرات