طب شناس
طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 8, 2022

رای به این نوشته: 4.94/5 (517 رای)

روغن به از میوه به تهیه میشود. درخت به یکی از پرطرفدارترین درخت های میوه به شمار میرود. از این میوه به شکل های مختلفی در آشپزی بهره میبرند و از آن برای درست کردن مربا، خورشت و... استفاده می کنند.

علاوه بر این موارد، میوه به خواص بیشماری برای سلامتی ما دارد. این میوه خوشمزه یک میوه گوشتی و نسبتا سفت است که جزو خانواده گلابی به شمار می رود و شباهت زیادی به سیب زرد یا گلابی دارد. به طعمی شبیه به سیب دارد و از نظر طعم، دارای مزه ای ترش و گس است. درخت به حدود پنجاه سال عمر می کند. این درخت برگ های بیضی شکل و سبز رنگی دارد و شکوفه های آن به رنگ سفید می باشند.

پوست میوه به کرک های قهوه ای رنگی دارد که شما میتوانید آن را به سادگی با دست پاک کنید. درخت به در کشورهایی مانند ایران، ترکیه، ازبکستان، چین و... به خوبی رشد می کند.

این میوه دارای مقادیر بالایی از انواع ویتامین ها، قند و پپتین است. به خواص بی شماری دارد که برخی از آن ها عبارتند از: درمان سوزش ادرار، رفع عفونت روده، درمان ورم روده، رفع تنگی نفس، درمان گلو درد و...

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع روغن به در طب سنتی، خواص روغن به در طب سنتی و همچنین مضرات آن بپردازیم.

طبع روغن به در طب سنتی چیست؟

طبع به در طب سنتی گرم و خشک رو به معتدل می باشد. این میوه برای افراد با طبع های گوناگون مفید است.

به میوه پرخاصیت است که در درمان بیماری های مختلف به ویژه بیماری های گوارشی و دستگاه ادراری موثر عمل می کند.

خواص روغن به در طب سنتی چیست؟

خواص روغن به
خواص روغن به

خواص درمانی روغن به:

این روغن به درمان بیماری های متعددی مثل: اسهال به ویژه اسهال خون، سر درد مزمن، ورم روده شدید، عفونت روده، سوزش ادراری، التهابات و... کمک بسزایی می کند.

خانم های باردار به منطور پیشگیری از سقط میتوانند از به استفاده نمایند. به جز میوه به می توان از دانه و روغن آن نیز برای درمان بیماری های زیادی استفاده کرد مثل: تب، گرفتگی صدا، سرفه به ویژه سرفه های خشک، گلو درد و التهاب های دستگاه گوارش.

باید به این نکته توجه داشته باشید که به دانه را نباید بجوید یا بخورید زیرا این دانه سمی است و برای بدن مضر است. برای مصرف به دانه باید آن را در کمی آب جوش بخیسانید و بعد از لعاب آن استفاده نمایید.

روغن به فواید بسیاری دارد و به رفع زنگ زدن گوش، سر گیجه، زخم های دهان، خونریزی ریوی، ورم کبد، زخم روده و... کمک بسزایی می کند.

خواص میوه به چیست؟

مضرات به چیست؟

مصلح روغن به در طب سنتی چیست؟

مصلح به و روغن به در طب سنتی عسل و انیسون است. استفاده این موارد در کنار میوه به سبب تعادل طبع و بهبود خواص این میوه میگردد.

طبع و 8 خاصیت کباب کوبیده در طب سنتی+ طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی|خواص کباب کوبیده

طبع کباب کوبیده در طب سنتی+ خواص+ مضرات+ مصلحات

درمان خانگی آبسه دندان و درد دندان|درمان فوری آبسه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان آبسه و درد دندان با روشهای خانگی و طب سنتی+ 5 راهکار فوری

طبع و خواص شربت خاکشیر در طب سنتی + طرز تهیه 2 نوع شربت خاکشیر خوشمزه||خواص شربت خاکشیر

طبع و خواص شربت خاکشیر در طب سنتی + طرز تهیه 2 نوع شربت خاکشیر خوشمزه

طبع و خواص روغن گل سرخ از دیدگاه طب سنتی|خواص روغن گل سرخ

طبع روغن گل سرخ در طب سنتی + بیش از 30 مورد از خواص روغن گل سرخ برای بدن+ مضرات و مصلح

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

درمان رودل با تدابیر طب سنتی|درمان فوری رودل در طب سنتی + 9 درمان خانگی برای درمان رودل|درمان رودل

درمان سریع رودل در کودکان و بزرگسالان با طب سنتی+ 9 درمان خانگی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

بهترین نمک خوراکی از دیدگاه طب سنتی

کدام نمک از دیدگاه طب سنتی برای مصرف خوراکی بهترین است؟