طب شناس
طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

تاریخ انتشار: November 8, 2022

رای به این نوشته: 4.94/5 (517 رای)

روغن به از میوه به تهیه میشود. درخت به یکی از پرطرفدارترین درخت های میوه به شمار میرود. از این میوه به شکل های مختلفی در آشپزی بهره میبرند و از آن برای درست کردن مربا، خورشت و... استفاده می کنند.

علاوه بر این موارد، میوه به خواص بیشماری برای سلامتی ما دارد. این میوه خوشمزه یک میوه گوشتی و نسبتا سفت است که جزو خانواده گلابی به شمار می رود و شباهت زیادی به سیب زرد یا گلابی دارد. به طعمی شبیه به سیب دارد و از نظر طعم، دارای مزه ای ترش و گس است. درخت به حدود پنجاه سال عمر می کند. این درخت برگ های بیضی شکل و سبز رنگی دارد و شکوفه های آن به رنگ سفید می باشند.

پوست میوه به کرک های قهوه ای رنگی دارد که شما میتوانید آن را به سادگی با دست پاک کنید. درخت به در کشورهایی مانند ایران، ترکیه، ازبکستان، چین و... به خوبی رشد می کند.

این میوه دارای مقادیر بالایی از انواع ویتامین ها، قند و پپتین است. به خواص بی شماری دارد که برخی از آن ها عبارتند از: درمان سوزش ادرار، رفع عفونت روده، درمان ورم روده، رفع تنگی نفس، درمان گلو درد و...

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع روغن به در طب سنتی، خواص روغن به در طب سنتی و همچنین مضرات آن بپردازیم.

طبع روغن به در طب سنتی چیست؟

طبع به در طب سنتی گرم و خشک رو به معتدل می باشد. این میوه برای افراد با طبع های گوناگون مفید است.

به میوه پرخاصیت است که در درمان بیماری های مختلف به ویژه بیماری های گوارشی و دستگاه ادراری موثر عمل می کند.

خواص روغن به در طب سنتی چیست؟

خواص روغن به
خواص روغن به

خواص درمانی روغن به:

این روغن به درمان بیماری های متعددی مثل: اسهال به ویژه اسهال خون، سر درد مزمن، ورم روده شدید، عفونت روده، سوزش ادراری، التهابات و... کمک بسزایی می کند.

خانم های باردار به منطور پیشگیری از سقط میتوانند از به استفاده نمایند. به جز میوه به می توان از دانه و روغن آن نیز برای درمان بیماری های زیادی استفاده کرد مثل: تب، گرفتگی صدا، سرفه به ویژه سرفه های خشک، گلو درد و التهاب های دستگاه گوارش.

باید به این نکته توجه داشته باشید که به دانه را نباید بجوید یا بخورید زیرا این دانه سمی است و برای بدن مضر است. برای مصرف به دانه باید آن را در کمی آب جوش بخیسانید و بعد از لعاب آن استفاده نمایید.

روغن به فواید بسیاری دارد و به رفع زنگ زدن گوش، سر گیجه، زخم های دهان، خونریزی ریوی، ورم کبد، زخم روده و... کمک بسزایی می کند.

خواص میوه به چیست؟

مضرات به چیست؟

مصلح روغن به در طب سنتی چیست؟

مصلح به و روغن به در طب سنتی عسل و انیسون است. استفاده این موارد در کنار میوه به سبب تعادل طبع و بهبود خواص این میوه میگردد.

درمان-خانگی-سینوزیت-با-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

چطور با طب سنتی «سینوزیت» را درمان کنیم؟

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص نارنج در طب سنتی

طبع و خواص نارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی+ مضرات و مصلح|طبع عرق رازیانه

طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی ایرانی و اسلامی و 3 مصلح آن

خواص و مضرات گلدن سیل یا خوک طلایی در طب سنتی|خواص گلدن سیل

خواص گلدن سیل یا خوک طلایی+ عوارض و 2 مورد تداخل دارویی مهم

فشار خون بالا رو با دمنوش بابونه درمان کن! + 13 خاصیت شگفت انگیز دمنوش بابونه|طبع و خواص دمنوش بابونه

درمان فشار خون بالا با دمنوش بابونه + 13 خاصیت شگفت انگیز دمنوش بابونه

خواص مرصع پلو در طب سنتی||مرصع پلو|خواص مرصع پلو

طبع و خواص مرصع پلو، غذای خوشمزه ایرانی در طب سنتی

کوفته هلو شیرازی و خواص آن در طب سنتی|خواص کوفته هلو شیرازی|کوفته هلو شیرازی غذایی بدون هلو

کوفته هلو شیرازی و همه خواص ان از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی