طب شناس
تقویت سیستم ایمنی کودکان

شما هم از سرماخوردگی مکرر کودکتان خسته شده اید؟

تاریخ انتشار: October 19, 2022

رای به این نوشته: 4.1/5 (713 رای)

سرماخوردگی در پاییز و زمستان بسیار شایع است. به ویژه کودکانی که در محیط مهدکودک، زمین های بازی و مدرسه با بچه های دیگر در تماس هستند، بیشتر دچار سرماخوردگی می شوند.

برخی مادران از اینکه کودکشان مدام سرما می خورد شاکی و نگران هستند و این نگرانی تمام زندگی آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

مهمترین علت سرماخوردگی مکرر کودکان، ضعف سیستم ایمنی است. اگر سیستم ایمنی کودکان تقویت شود، حتی در تماس با افراد و محیط آلوده می تواند تا حد زیادی مانع از ورود و اثر گذاری عوامل بیماری زا در بدن شود.

چند راه حل ساده و در دسترس برای تقویت سیستم ایمنی کودکان:

  1. مصرف روزانه شربت عسل و آب لیمو یا شربت سرکه انگبین. (بسیار موثر در تقویت سیستم ایمنی)
  2. کاهش و قطع مصرف تنقلات مصنوعی و کارخانه ای. (به دلیل وجود شکر و مواد نگهدارنده و رنگ های مصنوعی و...در اغلب این خوراکی ها، منجر به ضعف و سرکوب سیستم ایمنی می شوند.)
  3. کاهش مصرف شیر، دوغ، ماست و لبنیات. (به دلیل طبع سردی که دارند، مصرف روزانه و زیاد از حد لبنیات، سیستم ایمنی را تضعیف می کند)
  4. قرار دادن آش ها و سوپ ها در وعده های غذایی و کاهش مصرف غذاهای برنجی و سرخ کردنی و فست فودها. (آش ها و سوپ ها نرم کننده و روان کننده اخلاط هستند و بدن را به طور مرتب و مستمر پاکسازی می کنند. در مقابل برنج و فست فودها منجر به انباشت مواد غیر ضروری و مضر در بدن می شوند.)
درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی

درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید

پاکسازی بدن با آب جوش در ماه رمضان

روزه داران می توانند با استفاده از آب جوشیده بدن خود را پاکسازی کنند.

به متن شربت عسل اضافه شود

|بهترین عمل زیبایی صورت + ۲۰ سال جوانی|

بهترین عمل زیبایی صورت + ۲۰ سال جوانی

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

درمان سنگ صفرا با گلابی!

خواص-کرفس-در-طب-سنتی|طبع-کرفس-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-کرفس-در-طب-سنتی

خواص کرفس در طب سنتی ایرانی اسلامی

فواید و خواص روغن بادام تلخ در طب سنتی|خواص روغن بادام تلخ|روغن بادام تلخ

خواص روغن بادام تلخ در طب سنتی+ تفاوت 2 روغن بادام تلخ و شیرین چیست؟