طب شناس
تقویت سیستم ایمنی کودکان

شما هم از سرماخوردگی مکرر کودکتان خسته شده اید؟

تاریخ انتشار: October 19, 2022

رای به این نوشته: 4.1/5 (713 رای)

سرماخوردگی در پاییز و زمستان بسیار شایع است. به ویژه کودکانی که در محیط مهدکودک، زمین های بازی و مدرسه با بچه های دیگر در تماس هستند، بیشتر دچار سرماخوردگی می شوند.

برخی مادران از اینکه کودکشان مدام سرما می خورد شاکی و نگران هستند و این نگرانی تمام زندگی آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

مهمترین علت سرماخوردگی مکرر کودکان، ضعف سیستم ایمنی است. اگر سیستم ایمنی کودکان تقویت شود، حتی در تماس با افراد و محیط آلوده می تواند تا حد زیادی مانع از ورود و اثر گذاری عوامل بیماری زا در بدن شود.

چند راه حل ساده و در دسترس برای تقویت سیستم ایمنی کودکان:

  1. مصرف روزانه شربت عسل و آب لیمو یا شربت سرکه انگبین. (بسیار موثر در تقویت سیستم ایمنی)
  2. کاهش و قطع مصرف تنقلات مصنوعی و کارخانه ای. (به دلیل وجود شکر و مواد نگهدارنده و رنگ های مصنوعی و...در اغلب این خوراکی ها، منجر به ضعف و سرکوب سیستم ایمنی می شوند.)
  3. کاهش مصرف شیر، دوغ، ماست و لبنیات. (به دلیل طبع سردی که دارند، مصرف روزانه و زیاد از حد لبنیات، سیستم ایمنی را تضعیف می کند)
  4. قرار دادن آش ها و سوپ ها در وعده های غذایی و کاهش مصرف غذاهای برنجی و سرخ کردنی و فست فودها. (آش ها و سوپ ها نرم کننده و روان کننده اخلاط هستند و بدن را به طور مرتب و مستمر پاکسازی می کنند. در مقابل برنج و فست فودها منجر به انباشت مواد غیر ضروری و مضر در بدن می شوند.)
ملین های مجاز در دوران بارداری ملین های طبع گرم|ملین-های-مجاز-و-طبیعی-خوراکی-در-دوران-بارداری|رفع-یبوست-در-دوران-بارداری-طبیعی-در-طب-سنتی

ملین های مجاز و طبیعی در دوران بارداری - ملین بارداری

درمان آرتروز زانو با تدابیر طب سنتی|درمان آرتروز زانو|آرتروز زانو

درمان آرتروز زانو با تدابیر طب سنتی+ 10 توصیه برای درمان آرتروز

طبع-و-خواص-آلو-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص آلو در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان آلرژی فصلی در خانه

آلرژی فصلی را در خانه کنترل و درمان کنید

پیشگیری از نفخ در ماه رمضان

پیشگیری از نفخ معده در ماه رمضان

طبع نان لواش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان لواش

طبع و خواص نان لواش+ 4 خاصیت ویژه نان لواش برای بدن

طبع مربا به در طب سنتی|طبع مربا به

طبع مربا به سرد است یا گرم؟ خواص به و مربا به و سایر فرآورده های آن

خواص کندر

چرا باید کندر مصرف کنیم؟