طب شناس
درمانه سرفه مستمر

با سرفه های پاییزی چه کنیم؟

تاریخ انتشار: October 21, 2022

رای به این نوشته: 4.52/5 (674 رای)

متخصص طب ایرانی گفت: کاهش حجم غذا به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ ، نوشیدن دمنوش و خوردن سوپ می‌تواند در کاهش سرفه های مستمر موثر باشد.

غلامرضا کردافشاری متخصص طب ایرانی ، با بیان اینکه اولین کار برای درمان سرفه‌ مستمر پرهیز از خوردن مواد محرک مثل خربزه و انگور، حبوبات، بستنی و آب یخ، بادمجان و ماکارونی و غذاهای غلیظ است گفت: این افراد باید حجم غذای خود به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ را کاهش دهند و شربت عسل با چندقطره لیموترش بنوشند.

وی افزود: دمنوش حاوی سکنجبین، بابونه، آویشن، گل ختمی و پنیرک در درمان سرفه بسیار موثر است. چهار تخمه که از ۱۲ گیاه تشکیل شده به همراه کمی پودر تخم کتان و پودر تخم شنبلیله برای رفع سرفه بسیار موثر است. این ترکیب را باید به همراه عسل بگذارند تا کمی لعاب بدهد. در سه روز اول باید ۲۰ تا ۳۰ بار به اندازه ۲ تا سه قاشق در دهان بگذارند و بمکند تا حلق و سینه نرم شود. مصرف این ترکیب را باید به ترتیب پس از سه روز کاهش داد.

کردافشاری متذکر شد: انواع شربت های گیاهی موجود در بازار را هم باید با عسل مخلوط کرد و خورد. جوشانده بارهنگ را هم می‌توان با عسل میل کرد.

متخصص طب ایرانی کشورمان با شاره به اینکه سوپ هم می تواند در کاهش سرفه موثر باشد گفت: پیاز فراوان، هویج، شلغم ، جو یا برنج، گشنیز و جعفری به همراه سیب و به به جای سیب زمینی ترکیبی بسیار خوب است که سرفه را کاهش می دهد.

وی افزود: اگر این افراد دیابت ندارند می توانند نبات را به ۱۰ تا ۱۵ تکه کوچک تقسیم کرده و روزی چند بار برای ۷ تا ۱۰ روز بمکند و در نهایت اگر سرفه‌ تحریکی ناشی از آلرژی دارند می‌توانند با جویدن یک مشت کوچک مغز تخم کدو، سرفه‌های خود را کاهش دهند.

منبع: اقتصادآنلاین

درمان کبد چرب

کنترل و درمان کبد چرب با 16 روش ساده

دمنوش های قلیایی کننده رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|قلیایی کردن رحم در طب سنتی

دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم

دستگیری-طبیب-طب-سنتی-قلابی-در-تهران

بازداشت طبیب قلابی طب سنتی در تهران

پاکسازی بدن با آسانترین توصیه طب سنتی

پاکسازی بدن با یک دستور ساده توصیه شده در طب سنتی

رنگ هر مزاج چگونه است؟

ارتباط رنگ ها با مزاج افراد

طبع و خواص عرق کاکوتی در طب سنتی|خواص و طبع عرق کاکوتی در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده عرق کاکوتی|طبع عرق کاکوتی

خواص و طبع عرق کاکوتی در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده عرق کاکوتی

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

طبع و خواص گوشت خرگوش|طبع گوشت خرگوش

گوشت خرگوش حلال است یا حرام؟ طبع و خواص گوشت خرگوش