طب شناس
درمانه سرفه مستمر

با سرفه های پاییزی چه کنیم؟

تاریخ انتشار: October 21, 2022

رای به این نوشته: 4.52/5 (674 رای)

متخصص طب ایرانی گفت: کاهش حجم غذا به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ ، نوشیدن دمنوش و خوردن سوپ می‌تواند در کاهش سرفه های مستمر موثر باشد.

غلامرضا کردافشاری متخصص طب ایرانی ، با بیان اینکه اولین کار برای درمان سرفه‌ مستمر پرهیز از خوردن مواد محرک مثل خربزه و انگور، حبوبات، بستنی و آب یخ، بادمجان و ماکارونی و غذاهای غلیظ است گفت: این افراد باید حجم غذای خود به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ را کاهش دهند و شربت عسل با چندقطره لیموترش بنوشند.

وی افزود: دمنوش حاوی سکنجبین، بابونه، آویشن، گل ختمی و پنیرک در درمان سرفه بسیار موثر است. چهار تخمه که از ۱۲ گیاه تشکیل شده به همراه کمی پودر تخم کتان و پودر تخم شنبلیله برای رفع سرفه بسیار موثر است. این ترکیب را باید به همراه عسل بگذارند تا کمی لعاب بدهد. در سه روز اول باید ۲۰ تا ۳۰ بار به اندازه ۲ تا سه قاشق در دهان بگذارند و بمکند تا حلق و سینه نرم شود. مصرف این ترکیب را باید به ترتیب پس از سه روز کاهش داد.

کردافشاری متذکر شد: انواع شربت های گیاهی موجود در بازار را هم باید با عسل مخلوط کرد و خورد. جوشانده بارهنگ را هم می‌توان با عسل میل کرد.

متخصص طب ایرانی کشورمان با شاره به اینکه سوپ هم می تواند در کاهش سرفه موثر باشد گفت: پیاز فراوان، هویج، شلغم ، جو یا برنج، گشنیز و جعفری به همراه سیب و به به جای سیب زمینی ترکیبی بسیار خوب است که سرفه را کاهش می دهد.

وی افزود: اگر این افراد دیابت ندارند می توانند نبات را به ۱۰ تا ۱۵ تکه کوچک تقسیم کرده و روزی چند بار برای ۷ تا ۱۰ روز بمکند و در نهایت اگر سرفه‌ تحریکی ناشی از آلرژی دارند می‌توانند با جویدن یک مشت کوچک مغز تخم کدو، سرفه‌های خود را کاهش دهند.

منبع: اقتصادآنلاین

درمان بی خوابی با طب سنتی و تدابیر ابن سینا

طب سنتی برای درمان بی خوابی چه می کند؟

طبع و خواص ازگیل و گلابی وحشی در طب سنتی

طبع ازگیل سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی|خواص شیرموز

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی + روش تهیه + مضرات و مصلح

دانه قناری

طبع و خواص شیر تیغک در طب سنتی|طبع شیر تیغک|طبع شیر تیغک

طبع و خواص شیر تیغک در طب سنتی+ مضرات شیرتیغک و روش استفاده

طبع عرق گشنیز در طب سنتی|طبع عرق گشنیز

طبع عرق گشنیز و خواص آن در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

باورهای غلط طب سنتی

باورهای نادرست در باره طب سنتی

طبع و خواص عرق برگ زیتون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق برگ زیتون

عرق برگ زیتون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+طبع و خواص و 2 مصلح