طب شناس
درمانه سرفه مستمر

با سرفه های پاییزی چه کنیم؟

تاریخ انتشار: October 21, 2022

رای به این نوشته: 4.52/5 (674 رای)

متخصص طب ایرانی گفت: کاهش حجم غذا به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ ، نوشیدن دمنوش و خوردن سوپ می‌تواند در کاهش سرفه های مستمر موثر باشد.

غلامرضا کردافشاری متخصص طب ایرانی ، با بیان اینکه اولین کار برای درمان سرفه‌ مستمر پرهیز از خوردن مواد محرک مثل خربزه و انگور، حبوبات، بستنی و آب یخ، بادمجان و ماکارونی و غذاهای غلیظ است گفت: این افراد باید حجم غذای خود به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ را کاهش دهند و شربت عسل با چندقطره لیموترش بنوشند.

وی افزود: دمنوش حاوی سکنجبین، بابونه، آویشن، گل ختمی و پنیرک در درمان سرفه بسیار موثر است. چهار تخمه که از ۱۲ گیاه تشکیل شده به همراه کمی پودر تخم کتان و پودر تخم شنبلیله برای رفع سرفه بسیار موثر است. این ترکیب را باید به همراه عسل بگذارند تا کمی لعاب بدهد. در سه روز اول باید ۲۰ تا ۳۰ بار به اندازه ۲ تا سه قاشق در دهان بگذارند و بمکند تا حلق و سینه نرم شود. مصرف این ترکیب را باید به ترتیب پس از سه روز کاهش داد.

کردافشاری متذکر شد: انواع شربت های گیاهی موجود در بازار را هم باید با عسل مخلوط کرد و خورد. جوشانده بارهنگ را هم می‌توان با عسل میل کرد.

متخصص طب ایرانی کشورمان با شاره به اینکه سوپ هم می تواند در کاهش سرفه موثر باشد گفت: پیاز فراوان، هویج، شلغم ، جو یا برنج، گشنیز و جعفری به همراه سیب و به به جای سیب زمینی ترکیبی بسیار خوب است که سرفه را کاهش می دهد.

وی افزود: اگر این افراد دیابت ندارند می توانند نبات را به ۱۰ تا ۱۵ تکه کوچک تقسیم کرده و روزی چند بار برای ۷ تا ۱۰ روز بمکند و در نهایت اگر سرفه‌ تحریکی ناشی از آلرژی دارند می‌توانند با جویدن یک مشت کوچک مغز تخم کدو، سرفه‌های خود را کاهش دهند.

منبع: اقتصادآنلاین

طبع و خواص روغن شاهدانه در طب سنتی|خواص روغن شاهدانه

طبع روغن شاهدانه در طب سنتی + بیش از 20 مورد از خواص روغن شاهدانه+ روش های استفاده

از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا|

از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا

ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی|طبع کال کباب|خواص کال کباب در طب سنتی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات

خواص فلفل تند و انواع آن در طب سنتی|خواص فلفل تند|مضرات فلفل تند

انواع فلفل تند و خواص آن+ خواص فلفل برای سلامت بدن+ مضرات و مصلح

خواص اکیناسه یا سرخارگل از دیدگاه طب سنتی|خواص اکیناسه

طبع و خواص اکیناسه یا سرخار گل + 2 عرق گیاهی مصلح اکیناسه

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

آیا کم خونی در اثر فقر آهن ایجاد می شود؟

آیا منشاء همه کم خونی ها فقر آهن است؟