طب شناس
راهکار طب سنتی برای پیشگیری و درمان آنفلوانزا

طب سنتی نسخه آنفلوانزا را پیچید!

تاریخ انتشار: October 27, 2022

رای به این نوشته: 4.73/5 (420 رای)

طب سنتی و اصیل ایرانی برای درمان آنفلوانزا که در فصول سرد سال گریبان گیر افراد می‌شود، راهکار‌های مهم و مفیدی دارد.

سرماخوردگی با علائمی مثل عطسه، تا حدی بدن درد، تب، سرخی و خارش ناحیه بینی و چشم، ترشحات از بینی و چشم و گلودرد یا التهاب حلق و لوزه‌ها مشخص می‌شود.

تفاوت سرماخوردگی و آنفلوانزا اولاً در نوع ویروس ایجاد کننده آن‌ها است؛ ثانیاً در آنفلوانزا علائم معمولاً خیلی شدیدتر هستند، بدن درد بیشتر و تب بالاتر است.

ممکن است علائم گوارشی مانند اسهال و حالت تهوع نیز ایجاد شود.

برای مبتلا نشدن به بیماری‌های ویروسی از قبیل سرماخوردگی، آنفلوانزا و ... مهم‌ترین و موثرترین کار اصلاح مزاج است؛ چرا که بنا نهادن اصول زندگی بر اساس مزاج شخصی، باعث قوی شدن سیستم‌ایمنی و به دنبال آن کاهش فعالیت ویروس‌ها در این بدن خواهد بود و کاهش احتمال ابتلا به این بیماری‌ها را به دنبال خواهد داشت.

منبع: جماران

طبع و خواص بنفشه وحشی در طب سنتی|خواص بنفشه وحشی

طبع و خواص بنفشه وحشی از منظر طب سنتی+ مضرات و مصلحات آن

تدابیر طب سنتی برای پیاده روی اربعین|چیزهایی که باید برای سفر به کربلا در اربعین بدانید

در پیاده روی اربعین چه بخورم؟ چه بپوشم؟ چه کار کنم؟

خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی|خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی-عوارض-و-مصرف

12 مورد از خواص بهار نارنج در طب سنتی + کاربرد + عوارض

خواص-درمانی-بابونه|طبع-و-خواص-بابونه-سرد-یا-گرم

طبع بابونه سرد است یا گرم ؟ + خواص + عوارض - در طب سنتی

طبع-و-خواص-گوشت-غاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان فشارخون|

به جنگ فشار خون بروید!

تقویت ریه ها با طب سنتی

تقویت ریه ها با چند راهکار ساده

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن