طب شناس
طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره|خواص ترشه تره

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره

تاریخ انتشار: November 6, 2022

رای به این نوشته: 4.48/5 (630 رای)

خورش ترشه تره یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که طرفدارن زیادی دارد. امتحان کردن غذاهای محلی شهر های مختلف به ویژه شهر های شمالی یک تجربه بینظیر در منزل است. در این بین غذاهای سنتی استان گیلان که آوازه ای جهانی دارند آنقدر خوشمزه و فوق العاده است که از خوردن آن شگفت زده خواهید شد.

برخی غذاهای سنتی استان گیلان عبارتند از: کباب ترش، باقلا قاتق، ترشه تره، میرزا قاسمی و...

خورشت ترشه تره یکی از خوش طعم ترین خورش های گیاهی است که با سبزی های معطر تهیه می شود و در آن از گوشت قرمز یا گوشت مرغ استفاده نمی شود.

رنج، سیر، سبزی، تخم مرغ، ادویه، آب نارنج از جمله مواد اولیه برای تهیه این خورشت است. این خورش اغلب با ماهی سرو می شود اما شما میتوانید آن را به تنهایی نیز میل کنید. پلو، زیتون، باقلا سبز و... از جمله مواردی هستند که در سفره گیلانی ها با این غذا خورده میشوند.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع ترشه تره در طب سنتی، خواص ترشه تره در طب سنتی و مضرات آن بپردازیم.

طبع خورش ترشه تره در طب سنتی چیست؟

طبع سبزی هایی که برای تهیه این خورش به کار برده می شوند گرم است. طبع سیر نیز گرم می باشد.

طبع ادویه ها نیز گرم است. طبع زرده تخم مرغ گرم و تر، طبع سفیده تخم مرغ سرد و تر می باشد.

طبع نارنج سرد و خشک است و هرچه میزان ترشی آن کمتر باشد این سردی کاهش پیدا می کند.

خواص ترشه تره
خواص ترشه تره

خواص خورش ترشه تره در طب سنتی چیست؟

طرز تهیه خورش ترشه تره گیلانی:

مواد لازم این غذا عبارتند از:

طرز تهیه خورشت ترش تره:

دو قاشق غذاخوری برنج را از شب قبل با مقداری آب خیس نمایید. برنج را با حدود دو لیوان آب در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برنج کاملا پخته و له شود.

وقتی برنج کاملا پخته شد، نیم کیلو سبزی خرده شده مخصوص خورشت ترش تره را به آن اضافه نمایید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید سبزی ها به همراه برنج کاملا پخته شوند.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و در آن مقداری روغن بریزید. سیر های رنده شده را به روغن اضافه کنید و با مقداری زردچوبه به خوبی تفت دهید تا سیر کاملا سرخ شود. حال نعنا و خالواش خرد شده را نیز به سیر اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا سبزی ها مزه دار و سرخ شوند.

ترکیب آماده شده را به بقیه مواد داخل قابلمه بیافزایید. فلفل سیاه و نمک را با خورشت اضافه کنید. مقداری آب نارنج نیز اضافه نمایید. توجه کنید که این خورشت طعم ترشی دارد و باید از میزان مناسبی آب نارنج یا آبغوره برای آن استفاده نمایید.

سی گرم کره را به خورش ترشه تره اضافه نمایید و اجازه دهید خورشت به خوبی جا بیوفتد و آب آن تمام شود.

در ده دقیقه پایانی دو عدد تخم مرغ را به خورشت بیافزایید. شما میتوانید از قبل تخم مرغ را با کمی روغن سرخ کنید و بعد به خورشت اضافه کنید. یا اینکه میتوانید تخم مرغ ها را در ظرفی مخلوط کنید و بعد به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای با خورشت پخته شود.

وقتی خورش سفت شد آماده است. خورش ترشه تره را در کنار برنج و ماهی دودی سرو کرده و نوش جان نمایید.

مضرات خورش ترشه تره چیست؟

همانطور که می دانید در تهیه این خورش از تخم مرغ استفاده می شود. تخم مرغ فواید بسیاری دارد اما مصرف بی رویه آن با برخی عوارض همراه است.

خوابی راحت و آسوده با تدابیر طب سنتی

آسوده بخوابید! تدابیر طب سنتی برای خواب راحت

خواص و طبع شاهدانه در طب سنتی

طبع و خواص شاهدانه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

مزاج رنگ ها

تاثیر مزاج رنگ ها بر جسم و روح انسان

طبع و خواص کره حیوانی گاوی و گوسفندی در طب سنتی

طبع و خواص کره حیوانی| گاوی و گوسفندی| از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

بهترین نمک خوراکی از دیدگاه طب سنتی

کدام نمک از دیدگاه طب سنتی برای مصرف خوراکی بهترین است؟

طبع آووکادو در طب سنتی|طبع و خواص آووکادو در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع آووکادو در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و مصلح

درمان بدن درد کرونایی با روغن بابونه

خلاصی از بدن درد کرونا و آنفلوانزا

چاق کننده های گیاهی در طب سنتی

چاق کننده های ارزان گیاهی برای چاقی صورت و بدن+ روش استفاده در طب سنتی