طب شناس
درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا

10 توصیه برای درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا با روش‌های طب سنتی

تاریخ انتشار: November 5, 2022

رای به این نوشته: 4.16/5 (449 رای)

از جمله مواردی که مبتلایان به آنفلوآنزا را آزار می‌دهد، گلودرد و سرفه است که عمده بیماران آن را تجربه می‌کنند؛ در این مطلب به برخی تدابیر و راهکارهای طب سنتی برای درمان گلودرد و سرفه ناشی از آنفلوآنزا پرداخته‌ایم.

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی تنفسی است که اخیراً در کشور شایع شده است. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، روزانه حدود 30هزار نفر بیمار تنفسی به بیمارستان‌های کشور مراجعه می‌کنند که بیش از نیمی از آنها مبتلا به آنفلوآنزا هستند و علائم شایع آنها شامل تب، سرفه، بدن‌درد و بی‌حالی و ... است.

از علائمی که مبتلایان آنفلآنزا را آزار می‌دهد، گلودرد و سرفه است که عمده بیماران آن را تجربه می‌کنند؛ رعایت دستورالعمل‌های طب سنتی در هنگام ابتلا به این بیماری می‌تواند به بهبود علائم گلودرد و سرفه کمک شایانی کند.

درمان گلودرد آنفلوانزا با دستورالعمل‌های طب سنتی

روان کردن شکم با آبمیوه‌های ملین و عدم مصرف آب یخ، ترشی، غذاهای چرب و غلیظ مثل ماکارونی و الویه و غذاهای پرادویه از اصول درمان انواع گلودرد در طب سنتی ایرانی است.

درمان سرفه خشک با طب سنتی

مصرف حریره بادام عسلی و عسل و بادام آسیاب شده برای سرفه‌های ناشی از آنفلوانزا مفید است. اگر سرفه بدون آبریزش بینی یا ترشحات پشت حلق است:

- سینه خود را با روغن بادام یا روغن بنفشه چرب کنید.

- از مصرف آب سرد و یخ پرهیز کنید؛ عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و چند قطره لیمو ترش تازه به آن بیفزایید و روزی دو تا سه بار مصرف کنید.

- شوربا یا آبگوشت بلدرچین با مقداری نخود و کمی برگ پنیرک نیز می‌تواند مفید باشد.

منبع: تسنیم

همه چیز در مورد طب سنتی، طب ایرانی و طب اسلامی|طب ایرانی|طب یا پزشکی؟

طب سنتی چیست و چه می کند؟ + معرفی طب ایرانی و فواید طب اسلامی

کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

طبع و خواص گل مغربی در طب سنتی + 10 خاصیت فوق العاده گل مغربی|طبع و خواص گل مغربی

طبع و خواص گل مغربی در طب سنتی + 10 خاصیت فوق العاده گل مغربی

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

پتله پلو

ویژگی و طبع گوشت الاغ در طب سنتی + 6 خاصیت فوق العاده شیر الاغ|طبع گوشت الاغ

ویژگی و طبع گوشت الاغ در طب سنتی + 6 خاصیت فوق العاده شیر الاغ

چای سبز منبع انتی اکسیدانت ها

چرا باید چای سبز بخوریم ؟ چای سبز منبع انواع انتی اکسیدان ها