طب شناس
درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا

10 توصیه برای درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا با روش‌های طب سنتی

تاریخ انتشار: November 5, 2022

رای به این نوشته: 4.16/5 (449 رای)

از جمله مواردی که مبتلایان به آنفلوآنزا را آزار می‌دهد، گلودرد و سرفه است که عمده بیماران آن را تجربه می‌کنند؛ در این مطلب به برخی تدابیر و راهکارهای طب سنتی برای درمان گلودرد و سرفه ناشی از آنفلوآنزا پرداخته‌ایم.

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی تنفسی است که اخیراً در کشور شایع شده است. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، روزانه حدود 30هزار نفر بیمار تنفسی به بیمارستان‌های کشور مراجعه می‌کنند که بیش از نیمی از آنها مبتلا به آنفلوآنزا هستند و علائم شایع آنها شامل تب، سرفه، بدن‌درد و بی‌حالی و ... است.

از علائمی که مبتلایان آنفلآنزا را آزار می‌دهد، گلودرد و سرفه است که عمده بیماران آن را تجربه می‌کنند؛ رعایت دستورالعمل‌های طب سنتی در هنگام ابتلا به این بیماری می‌تواند به بهبود علائم گلودرد و سرفه کمک شایانی کند.

درمان گلودرد آنفلوانزا با دستورالعمل‌های طب سنتی

روان کردن شکم با آبمیوه‌های ملین و عدم مصرف آب یخ، ترشی، غذاهای چرب و غلیظ مثل ماکارونی و الویه و غذاهای پرادویه از اصول درمان انواع گلودرد در طب سنتی ایرانی است.

درمان سرفه خشک با طب سنتی

مصرف حریره بادام عسلی و عسل و بادام آسیاب شده برای سرفه‌های ناشی از آنفلوانزا مفید است. اگر سرفه بدون آبریزش بینی یا ترشحات پشت حلق است:

- سینه خود را با روغن بادام یا روغن بنفشه چرب کنید.

- از مصرف آب سرد و یخ پرهیز کنید؛ عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و چند قطره لیمو ترش تازه به آن بیفزایید و روزی دو تا سه بار مصرف کنید.

- شوربا یا آبگوشت بلدرچین با مقداری نخود و کمی برگ پنیرک نیز می‌تواند مفید باشد.

منبع: تسنیم

درمان درد زانو و مفاصل بعد از زایمان

3 نسخه برای درمان زانو درد پس از زایمان

مزاج رنگ ها

تاثیر مزاج رنگ ها بر جسم و روح انسان

طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|مصلحات فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی

همه چیز درباره فرنی و انواع آن+طبع و خواص

آنتی بیوتیک های طبیعی

 معرفی 10 آنتی بیوتیک‌ گیاهی

خواص و فواید باسترمه پلو در طب سنتی|خواص باسترمه

باسترمه پلو غذای سنتی کدام استان است؟ طبع و خواص باسترمه در طب سنتی

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول

طبع و خواص ماش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع ماش در طب سنتی

طبع ماش سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص و مضرات در طب سنتی

فواید مصرف سکنجبین||خواص سکنجبین

همه خواص سکنجبین و بهترین زمان مصرف آن+ 8 خاصیت درمانی