طب شناس
درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا

10 توصیه برای درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا با روش‌های طب سنتی

تاریخ انتشار: November 5, 2022

رای به این نوشته: 4.16/5 (449 رای)

از جمله مواردی که مبتلایان به آنفلوآنزا را آزار می‌دهد، گلودرد و سرفه است که عمده بیماران آن را تجربه می‌کنند؛ در این مطلب به برخی تدابیر و راهکارهای طب سنتی برای درمان گلودرد و سرفه ناشی از آنفلوآنزا پرداخته‌ایم.

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی تنفسی است که اخیراً در کشور شایع شده است. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، روزانه حدود 30هزار نفر بیمار تنفسی به بیمارستان‌های کشور مراجعه می‌کنند که بیش از نیمی از آنها مبتلا به آنفلوآنزا هستند و علائم شایع آنها شامل تب، سرفه، بدن‌درد و بی‌حالی و ... است.

از علائمی که مبتلایان آنفلآنزا را آزار می‌دهد، گلودرد و سرفه است که عمده بیماران آن را تجربه می‌کنند؛ رعایت دستورالعمل‌های طب سنتی در هنگام ابتلا به این بیماری می‌تواند به بهبود علائم گلودرد و سرفه کمک شایانی کند.

درمان گلودرد آنفلوانزا با دستورالعمل‌های طب سنتی

روان کردن شکم با آبمیوه‌های ملین و عدم مصرف آب یخ، ترشی، غذاهای چرب و غلیظ مثل ماکارونی و الویه و غذاهای پرادویه از اصول درمان انواع گلودرد در طب سنتی ایرانی است.

درمان سرفه خشک با طب سنتی

مصرف حریره بادام عسلی و عسل و بادام آسیاب شده برای سرفه‌های ناشی از آنفلوانزا مفید است. اگر سرفه بدون آبریزش بینی یا ترشحات پشت حلق است:

- سینه خود را با روغن بادام یا روغن بنفشه چرب کنید.

- از مصرف آب سرد و یخ پرهیز کنید؛ عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و چند قطره لیمو ترش تازه به آن بیفزایید و روزی دو تا سه بار مصرف کنید.

- شوربا یا آبگوشت بلدرچین با مقداری نخود و کمی برگ پنیرک نیز می‌تواند مفید باشد.

منبع: تسنیم

خواص کندر

چرا باید کندر مصرف کنیم؟

به متن شربت عسل اضافه شود

وام کشاورزی برای کاشت گیاهان دارویی

وام قرض الحسنه بنیاد علوی برای کاشت گیاهان دارویی برای کشاورزان

طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی|خواص و طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی

طبع و خواص بلوط و شاه بلوط در طب سنتی ایرانی و اسلامی

اصول حمام کردن در طب سنتی

حمام کردن هم اصولی دارد!

طبع و خواص قلیه ماهی در طب سنتی||

طبع و 10 خاصیت قلیه ماهی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طرز تهیه

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

چای اسطخودوس