طب شناس
عوارض ماست پرچرب

ماست پرچرب؛ خوب یا بد؟

تاریخ انتشار: November 13, 2022

رای به این نوشته: 4.88/5 (257 رای)

غذاهای آغشته به لبنیات مثل ماست پرچرب در هضم غذا اختلال ایجاد می‌کند.

به گزارش ایسنا، محققان گیاهان دارویی و طب سنتی بر این باور هستند لبنیات، شامل کره، دوغ، ماست و شیر اگر واقعا پرچرب باشند در کنار غذا می‌تواند به مرور منجر کبد چرب شود؛ گفتنی است همه مواد غذایی به صورت پرچرب در سیستم گوارشی اختلال ایجاد می‌کند.

لازم به ذکر است بیماری شایع کبد چرب امروزه همه سنین را می‌تواند درگیر کند؛ در واقع تجمع چربی در بافت نرمال کبدی به مروز زمان باعث ضعف کارکرد کبد می‌شود.

همچنین متخصصین طب سنتی براین باورند که دماهای خیلی پایین غذاها مثل ماست، دوغ و آب خیلی سرد منجر به اختلالات گوراشی، هضم غذا و در نتیجه کبد چرب خواهد شد، لذا از مصرف همیشگی ماست در همه وعده‌های غذایی باید بپرهیزیم.

گفتتی است یک بررسی در سال ۲۰۱۸ گیاهان دارویی،‌ مکمل‌ها، ادویه‌جات و ترشی‌جات را که به عنوان درمان‌های جایگزین برای درمان کبد چرب استفاده شده‌اند را شناسایی کرد.‌ در این بررسی مشخص شد که استفاده از گیاهان دارویی مانند زردچوبه،‌ خارخار،‌ رسوراترول و چای سبز اثرات مثبتی بر روی درمان بیماری کبد چرب دارند.

البته استفاده از روش‌های گیاهی و سنتی درمان کبد چرب باید با نظر پزشک انجام شود تا عوارض جانبی نداشته باشد. لذا درمان قطعی و فوری کبد چرب با داروی گیاهی را هیچ پزشک یا متخصص طب سنتی تایید نمی‌کند زیرا یکی از مهم‌ترین عوامل برای درمان کبد چرب، رعایت اصول تغذیه‌ای درست و استفاده از غذاهای سالم است.

منبع: ایسنا

طبع و خواص عرق خارشتر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق خارشتر

طبع، خواص، مضرات و مصلح عرق خارشتر از منظر طب سنتی

مرکز فناوری طب سنتی ایرانی

رونق توسعه طب سنتی و صنعت گیاهان دارویی با فعالیت 6 مرکز نوآوری

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه|طبع قلوه

همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه

طبع-و-خواص-هیج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع هویج سرد است یا گرم ؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

طبع و خواص دال عدس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص دال عدس یا عدس سرخ در طب سنتی ایرانی و اسلامی

جینسینگ پرویی (ماکا)

طبع و خواص کوکو سیب زمینی در طب سنتی|خواص کوکو سیب زمینی

7 مورد از خواص کوکو سیب زمینی در طب سنتی+ طبع و روش تهیه