پانتهآ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به دلیل سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوشهایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری کنند؛ زیرا این گونه دمنوشها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.
به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.
او افزود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز کنند و از مصرف غذاهایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری کنند.
او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضهای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روزهای اول به پزشک مراجعه کنند و با درمانهای خانگی می توانند بیماری خود را کنترل کنند.
منبع: جماران
یک پاسخ
خوبه