طب شناس
دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

تاریخ انتشار: November 20, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (672 رای)

پانته‌آ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به دلیل سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوش‌هایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری کنند؛ زیرا این گونه دمنوش‌ها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.

به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.

او افزود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز کنند و از مصرف غذا‌هایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری کنند.

او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضه‌ای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روز‌های اول به پزشک مراجعه کنند و با درمان‌های خانگی می توانند بیماری خود را کنترل کنند.

منبع: جماران

علائم ابتلا به آلزایمر و راه های پیشگیری از آن_ آلزایمر در جوانی|آلزایمر جوانان_ ابتلا به آلزایمر در جوانی|درمان آلزایمر|پیشگیری از آلزایمر

می دونستی داری آلزایمر می گیری؟

طبع-و-خواص-روغن-کرچک-در-طب-سنتی|طبع و کرچک و روغن کرچک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کرچک و روغن آن در طب سنتی+ مضرات و 3 مصلح مهم آن

درمان زردی نوزاد با طب سنتی|همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی||

همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی

درمان چربی پوست

با چربی پوست خداحافظی کنید!

خواص-سیاه-دانه-ها-برای-سیگاری-ها

اگر سیگاری هستید؟ خواص سیاهدانه را فراموش نکنید.

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی|خواص سنبل الطیب

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی+ روش تهیه یک دمنوش مفید با سنبل الطیب

مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

طبع-و-خواص-میگو-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-گوشت-میگو-در-طب-اسلامی

طبع و خواص میگو در طب سنتی ایرانی اسلامی