طب شناس
دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

تاریخ انتشار: November 20, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (672 رای)

پانته‌آ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به دلیل سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوش‌هایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری کنند؛ زیرا این گونه دمنوش‌ها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.

به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.

او افزود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز کنند و از مصرف غذا‌هایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری کنند.

او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضه‌ای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روز‌های اول به پزشک مراجعه کنند و با درمان‌های خانگی می توانند بیماری خود را کنترل کنند.

منبع: جماران

مکمل های دارویی غیر استاندارد

افزایش بیماران سوء مصرف مکمل‌های غیراستاندارد

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

خواص کاوا در طب سنتی|خواص کاوا

همه چیز درباره کاوا+ خواص کاوا در طب سنتی و 8 مورد منع مصرف آن+ تداخلات دارویی

خواص گیجاواش تره در طب سنتی|خواص گیجاواش تره|همه چیز درباره گیجاواش تره

خواص گیجاواش تره غذای لذیذ گیلانی + ترکیبات و موارد منع مصرف

خواص ته چین گوشت در طب سنتی ایرانی و اسلامی|ته چین گوشت|خواص ته چین گوشت

همه خواص ته چین گوشت از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص فلوس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص فلوس

طبع فلوس در طب سنتی + 16 خاصیت فلوس و روش های استفاده از آن

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

طبع و خواص آبگوشت زیره در طب ستی|خواص آبگوشت زیره

طبع آبگوشت زیره سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات آبگوشت زیره در طب سنتی