طب شناس
طبع و خواص چای هوفاریقون در طب سنتی+ 10 خاصیت شگفت انگیز چای هوفاریقون|خواص چای هوفاریقون

طبع و خواص چای هوفاریقون یا گل راعی در طب سنتی+ 10 خاصیت چای هوفاریقون

تاریخ انتشار: November 29, 2022

رای به این نوشته: 4.27/5 (459 رای)

هوفاریقون که به آن گل راعی نیز می گویند یک گیاه علفی است که بومی اروپا  و غرب آسیا می باشد. هوفاریقون یک گیاه دارویی فوق العاده است که بیشتر دارای گل، ساقه و برگ است. این گیاه دارای گل هایی زرد رنگ و به شکل ستاره می باشد که از آن برای تهیه چای هوفاریقون نیز استفاده می شود. اگر برگ های این گیاه به ویژه برگ های تازه را در برابر نور قرار دهیم، نقاط شفاف بسیاری دارد که به شکل روزنه هستند و محل سلول های ترشحی می باشند.

هوفاریقون یا گل راعی بویی تقریبا مطبوع دارد و از مزه ای نسبتا تلخ برخوردار می باشد. پودر این گیاه به رنگ سبز زرد می باشد.

هوفاریقون نام های دیگری همچون: گل راعی، علف چای، شهناز، هزار چشم، و علف طلایی نیز دارد.این گیاه دارویی معمولا به شکل خودرو در مزارع گندم و ذرت رشد می کند. مهم ترین مناطقی که این گیاه رشد می کند نواحی شمالی مثل چالوس، مازندران و... می باشد.

این گیاه دارویی از خواص دارویی بیشماری برای بدن برخوردار است. هوفاریقون بر درمان افسردگی موثر است و علائم یائسگی را کاهش می دهد. از این گیاه می توان به شکل های مختلف مانند چای یا دمنوش، قرص و... استفاده کرد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع چای هوفاریقون در طب سنتی، خواص چای هوفاریقون در طب سنتی و همچنین طرز تهیه چای هوفاریقون بپردازیم.

طبع چای هوفاریقون در طب سنتی چیست؟

طبع گل راعی از نظر طب سنتی گرم و خشک است. مصرف این گیاه برای سرد مزاجان مفید است اما گرم مزاجان باید آن را به همراه مصلحش مصرف نمایند.

خواص چای هوفاریقون
خواص چای هوفاریقون

خواص چای هوفاریقون در طب سنتی چیست؟

خواص چای هوفاریقون از نظر طب سنتی:

این چای خوشمزه فواید زیادی دارد که از جمله این فواید میتواند به چند مورد مثل: درمان گلو درد، لاغری و کاهش وزن، تسکین سردرد های ناشی از میگرن، درمان کم خونی، رفع ترش کردن معده، درمان ورم معده، از بین بردن قولنج های کبدی، از بین بردن کرم روده و معده، بهبود عملکرد قلب، بهبود عملکرد دستگاه ادراری، پیشگیری از ابتلا به سرطان، درمان افسردگی، رفع زخم های دستگاه گوارش، ضد سنگ کلیه و... اشاره کرد.

طرز تهیه چای هوفاریقون:

طرز تهیه این چای مانند دیگر دمنوش های گیاهی بسیار آسان است و کافی است شما مقدار های مورد نیاز برای تهیه آن را بدانید. گل خشک شده هوفاریقون یا همان گل راعی در اغلب عطاری ها وجود دارد اما باید به این موضوع دقت کنید که چای کوهی را به جای هوفاریقون به شما نفروشند.

حدود یک لیوان آب را درون ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. وقتی آب جوش آمد دو الی چهار گرم گل خشک شده هوفاریقون را در آن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و حدود یک ربع زمان دهید که کاملا دم بکشد.

بعد از گذشت پانزده دقیقه دمنوش شما حاضر است. آن را از صافی رد کنید و با شیرین کننده های طبیعی مثل عسل مقداری آن را شیرین کنید و میل نمایید.

مضرات چای هوفاریقون چیست؟

گیاهان دارویی جدید و ناشناخته

گیاهان دارویی جدیدی که پیش از این نمی شناختید!

طبع و خواص بکرائی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع بکرائی

طبع و خواص میوه بکرائی درطب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی|طبع گوشت کبک

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی|خواص روغن زنجبیل

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات

دلایل و درمان یبوست|علل و درمان یبوست

چرا مبتلا به یبوست می شویم؟+ درمان

درمان دلپیچه و اسهال با طب سنتی|درمان دلپیچه و اسهال

درمان دلپیچه و اسهال با 17 دستور خانگی بر مبنای طب سنتی

طبع و خواص پیاز عنصل در طب سنتی|طبع-پیاز-عنصل-سرد-است-یا-گرم؟-خواص-و-مضرات-پیاز-عنصل-مصلح

طبع پیاز عنصل سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات پیاز عنصل + مصلح

طبع و خواص روغن کنجد در طب ستنتی|خواص روغن کنجد

خواص روغن کنجد در طب سنتی + تفاوت روغن کنجد و روغن ارده کنجد + روش تهیه