طب شناس
طبع و خواص چای هوفاریقون در طب سنتی+ 10 خاصیت شگفت انگیز چای هوفاریقون|خواص چای هوفاریقون

طبع و خواص چای هوفاریقون یا گل راعی در طب سنتی+ 10 خاصیت چای هوفاریقون

تاریخ انتشار: November 29, 2022

رای به این نوشته: 4.27/5 (459 رای)

هوفاریقون که به آن گل راعی نیز می گویند یک گیاه علفی است که بومی اروپا  و غرب آسیا می باشد. هوفاریقون یک گیاه دارویی فوق العاده است که بیشتر دارای گل، ساقه و برگ است. این گیاه دارای گل هایی زرد رنگ و به شکل ستاره می باشد که از آن برای تهیه چای هوفاریقون نیز استفاده می شود. اگر برگ های این گیاه به ویژه برگ های تازه را در برابر نور قرار دهیم، نقاط شفاف بسیاری دارد که به شکل روزنه هستند و محل سلول های ترشحی می باشند.

هوفاریقون یا گل راعی بویی تقریبا مطبوع دارد و از مزه ای نسبتا تلخ برخوردار می باشد. پودر این گیاه به رنگ سبز زرد می باشد.

هوفاریقون نام های دیگری همچون: گل راعی، علف چای، شهناز، هزار چشم، و علف طلایی نیز دارد.این گیاه دارویی معمولا به شکل خودرو در مزارع گندم و ذرت رشد می کند. مهم ترین مناطقی که این گیاه رشد می کند نواحی شمالی مثل چالوس، مازندران و... می باشد.

این گیاه دارویی از خواص دارویی بیشماری برای بدن برخوردار است. هوفاریقون بر درمان افسردگی موثر است و علائم یائسگی را کاهش می دهد. از این گیاه می توان به شکل های مختلف مانند چای یا دمنوش، قرص و... استفاده کرد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع چای هوفاریقون در طب سنتی، خواص چای هوفاریقون در طب سنتی و همچنین طرز تهیه چای هوفاریقون بپردازیم.

طبع چای هوفاریقون در طب سنتی چیست؟

طبع گل راعی از نظر طب سنتی گرم و خشک است. مصرف این گیاه برای سرد مزاجان مفید است اما گرم مزاجان باید آن را به همراه مصلحش مصرف نمایند.

خواص چای هوفاریقون
خواص چای هوفاریقون

خواص چای هوفاریقون در طب سنتی چیست؟

خواص چای هوفاریقون از نظر طب سنتی:

این چای خوشمزه فواید زیادی دارد که از جمله این فواید میتواند به چند مورد مثل: درمان گلو درد، لاغری و کاهش وزن، تسکین سردرد های ناشی از میگرن، درمان کم خونی، رفع ترش کردن معده، درمان ورم معده، از بین بردن قولنج های کبدی، از بین بردن کرم روده و معده، بهبود عملکرد قلب، بهبود عملکرد دستگاه ادراری، پیشگیری از ابتلا به سرطان، درمان افسردگی، رفع زخم های دستگاه گوارش، ضد سنگ کلیه و... اشاره کرد.

طرز تهیه چای هوفاریقون:

طرز تهیه این چای مانند دیگر دمنوش های گیاهی بسیار آسان است و کافی است شما مقدار های مورد نیاز برای تهیه آن را بدانید. گل خشک شده هوفاریقون یا همان گل راعی در اغلب عطاری ها وجود دارد اما باید به این موضوع دقت کنید که چای کوهی را به جای هوفاریقون به شما نفروشند.

حدود یک لیوان آب را درون ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. وقتی آب جوش آمد دو الی چهار گرم گل خشک شده هوفاریقون را در آن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و حدود یک ربع زمان دهید که کاملا دم بکشد.

بعد از گذشت پانزده دقیقه دمنوش شما حاضر است. آن را از صافی رد کنید و با شیرین کننده های طبیعی مثل عسل مقداری آن را شیرین کنید و میل نمایید.

مضرات چای هوفاریقون چیست؟

طبع ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی|خواص و فواید ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی

طبع ریحان گرم است یا سرد؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض- در طب سنتی

درمان ناباروری زنان و مردان با نسخه های طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان ناباروری و نازایی در طب سنتیدرمان ناباروری و نازایی در طب سنتی|درمان ناباروری زنان و مردان با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان ناباروری زنان و مردان با نسخه های طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع و خواص قارچ و قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع قهوه گانودرما|

طبع قهوه گانودرما سرد است یا گرم؟+ خواص و مضرات- در طب سنتی

طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس|طبع گوشت خروس

طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس

کوفته هلو شیرازی و خواص آن در طب سنتی|خواص کوفته هلو شیرازی|کوفته هلو شیرازی غذایی بدون هلو

کوفته هلو شیرازی و همه خواص ان از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

پاکسازی معده در خانه

امکان شست و شو و پاکسازی معده در منزل

درمان فوری نفخ با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان نفخ با طب سنتی

3 روش فوری و خانگی درمان نفخ و باد شکم و معده در طب سنتی

طبع و خواص نان باگت در طب سنتی|طبع نان باگت

طبع نان باگت در طب سنتی + خواص و مضرات + مصلحات