طب شناس
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%DB%8C%D8%B2|خواص شربت مویز

طبع و خواص شربت مویز در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت مویز خوشمزه

تاریخ انتشار: December 1, 2022

رای به این نوشته: 4.47/5 (491 رای)

شربت مویز که ماده اصلی در طرز تهیه آن مویز می باشد یکی از شربت های پرخاصیت است که مصرف آن فواید زیادی را برای بدن به دنبال دارد. مویز حبه درشت و خشک شده انگور سیاه است که جزو خشکبار می باشد. مویز از لحاظ ظاهری با کشمش تفاوت دارد اما از لحاظ خاصیت با آن مشابه است.

مویز طی فرآیند خشک شدن، فواید خود را از دست نمی دهد بلکه اثر نیرو بخش آن افزایش نیز پیدا می کند. این ماده از ترکیبات قوی برخوردار است که از ابتلا افراد به بیماری آلزایمر پیشگیری می نماید. مویز غلظت خون را کاهش می دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می نماید. این ماده مقوی دارای مقادیر زیادی اسید چرب امگا 3 و امگا 6 است.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع شربت مویز در طب سنتی، خواص شربت مویز در طب سنتی وهمچنین طرز تهیه ظربت مویز بپردازیم.

طبع شربت مویز در طب سنتی چیست؟

طبع مویز در طب سنتی گرم و تر است. مصرف مویز برای افراد سوداوی بسیار مفید است.

خواص شربت مویز
خواص شربت مویز

خواص شربت مویز در طب سنتی چیست؟

طرز تهیه شربت مویز خوشمزه:

روش اول:

حدود دویست و پنجاه گرم مویز سیاه را با مقداری آب گرم به مدت بیست و چهار ساعت خیس کنید. آب گرم باید به مقداری باشد که روی مویز ها را بپوشاند. دقت کنید که آب باید گرم باشد و مویز ها در آب جوش قرار داده نشوند.

بعد از گذشت بیست و چهار ساعت، مویز ها را به همراه آبی که در آن خیس شده بودند داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. شربت مویز شما آماده است، مصرف این شربت به بهبود افسردگی کمک زیادی می کند.

این شربت غلیظ است و باید روزانه سه مرتبه به اندازه یک قاشق غذاخوری میل شود. اگر طعم شیرین این شربت برایتان زیاد است میتوانید یک قاشق از آن را با حدود یک لیوان آب ترکیب نمایید و سپس نوش جان کنید.

روش دوم:

چوب های انتهای یک لیوان مویز را جدا نمایید. مویز ها را با آب کاملا شست و شو دهید و حدود سی دقیقه در یک و یک چهارم لیتر آب خیس کنید. یک قاشق غذاخوری نعنا خشک را نیز به مدت یک ساعت در مقداری آب خیس نمایید.

بعد از گذشت سی دقیقه، مویز ها را با آبی که آن ها را در آن خیس کرده بودید در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکسدت شود. نعنا خشک را نیز به همراه آبش در میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید.

نعنا و مویز میکس شده را با هم ترکیب کنید و از صافی رد کنید. حدود یک لیوان شکر و یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را به آن اضافه نمایید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و شکر در آن حل شود. حال شربت مویز شما حاضر است، نوش جان.

مضرات شربت مویز چیست؟

مصلح مویز در طب سنتی چیست؟

مصلحات مویز در طب سنتی عبارتند از: سکنجبین، خشخشاش، آب میوه های ترش و عناب. استفاده از این موارد به همراه مویز سبب تعادل طبع و بهبود خواص آن می گردد.

طبع و خواص نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان سنگک

طبع و خواص 3 نوع نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

آبگوشت مزوره

طبع مربا هویج و خواص و مضرات آن در طب سنتی||طبع مربا هویج

طبع مربا هویج سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات مربا هویج + نکات نگهداری

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

درمان ضعیف بودن اسپرم با طب سنتی||درمان ضعف اسپرم در طب سنتی + 12 راهکار برای درمان ضعف اسپرم مردان|درمان ضعف اسپرم|

درمان ضعف اسپرم در طب سنتی + 12 راهکار برای درمان ضعف اسپرم مردان

طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سبزی جعفری در طب سنتی|طبع و خواص سبزی گشنیز در طب سنتی

خواص و طبع جعفری در طب سنتی ایرانی اسلامی+ مصلحات+ طریقه مصرف

کاهش بوی بد بدن با طب سنتی

راهکار طب سنتی برای کاهش بوی بد بدن در تابستان