طب شناس
نسخه ای برای درمان اغلب بیماری های فصل سرما|خواص شلغم

درمان همه بیماری های پاییزی!

تاریخ انتشار: November 29, 2022

رای به این نوشته: 4.73/5 (541 رای)

بیماری های پاییزی پرشمارند. با شروع فصل پاییز مجموعه ای از بیماری های پاییزی درمیان مردم شیوع پیدا می کنند؛ از آلرژی و حساسیت گرفته تا سرماخوردگی و آنفلوآنزا و سرفه . گلو درد. در طب سنتی؛ شلغم به عنوان یک داروخانه گیاهی برای درمان بیماری‌های فصل سرما شناخته شده است.

مصرف شلغم به صورت روزانه در پاییز و زمستان علاوه بر بهبود و درمان بیماری های پاییزی می تواند به درمان بیماری های دیگر هم کمک کند. شلغم به رفع سنگ‌های کلیه، کمک و دردهای بیماران مبتلا به نقرس و بیماری‌های مفصلی را تسکین می‌دهد. شلغم علاوه بر داشتن ویتامین و مواد معدنی، خواص درمانی ویژه‌ای دارد و برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود التهاب‌های مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده می‌شود.

گوگرد موجود در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی، کمک و مصرف روزانه و شلغم خام نیز برای درمان جوش‌های صورت و شادابی پوست موثر است. شلغم می‌تواند در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم هم موثر باشد.

این گیاه به میزان زیادی ویتامینC و خاصیت آنتی اکسیدانی داشته که از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند. نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای درمان گلودرد و التهاب‌های مجاری تنفسی توصیه شده است. شلغم، مقوی، اشتها آور، سرفه را تسکین و آب شلغم، قند خون را پایین و خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است.

خواص شلغم
خواص شلغم

پیش بینی برداشت ۱۴ هزار تن شلغم در استان

محمد رزقی، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۱۴ هزار تن شلغم در استان برداشت شود؛ امسال بیشترین سطح زیر کشت شلغم به شهرستان قاین با ۱۳۰ هکتار اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در سطح استان ۶۲۰ هکتار زیر کشت شلغم است، افزود: از این مقدار ۲۷۸ هکتار شلغم خوراکی و ۳۴۲ هکتار آن شلغم علوفه‌ای است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه برداشت شلغم در استان از اوایل آبان آغاز شده است و تا پایان آذر ادامه دارد، اظهار کرد: شلغم به علت دوره رشد کوتاه، عملکرد بالا و سازگاری با شرایط آب و هوایی منطقه در تمامی شهرستان‌ها کشت می‌شود.

بهترین شیوه تهیه شلغم، بخارپز کردن است، در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی چند بار در هفته شلغم بخورید چراکه بدن را تمیز کرده و مواد سمی را از بدن خارج می‌سازد.

منبع:ایسنا

طبع و خواص صمغ زرد در طب سنتی|طبع صمغ زرد

صمغ زرد چیست و چه خواصی دارد؟ طبع و خواص صمغ زرد در طب سنتی

طبع و خواص برگ سیر در طب سنتی|طبع برگ سیر

طبع برگ سیر سرد است یا گرم؟ خواص برگ سیر + عوارض و مصلح

توسعه کشت گیاهان دارویی در شهر باخرز استان خراسان رضوی

توسعه کشت گیاهان دارویی در شهر باخرز استان خراسان رضوی

دمنوش های رقیق کننده خون|دمنوش های لاغری|دمنوش های کاهش وزن|10 دمنوش معروف آرامبخش طب سنتی

دمنوش های لاغری مناسب برای کاهش وزن/ 10 دمنوش معروف برای تناسب اندام

طبع-و-خواص-گوشت-غاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

ترک سیگار به کمک طب سنتی|همه چیز درباره ترک سیگار در طب سنتی + 11 دارو گیاهی برای ترک سیگار|ترک سیکار با طب سنتی

آیا طب سنتی به ترک سیگار کمک می کند؟ + 11 راهکار

آبگوشت غوره

طبع و خواص گل ساعتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص گل ساعتی|خواص گل ساعتی از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

گل ساعتی چیست و چه خواصی دارد؟ 15 خاصیت فوق العاده گل ساعتی