طب شناس
نسخه ای برای درمان اغلب بیماری های فصل سرما|خواص شلغم

درمان همه بیماری های پاییزی!

تاریخ انتشار: November 29, 2022

رای به این نوشته: 4.73/5 (541 رای)

بیماری های پاییزی پرشمارند. با شروع فصل پاییز مجموعه ای از بیماری های پاییزی درمیان مردم شیوع پیدا می کنند؛ از آلرژی و حساسیت گرفته تا سرماخوردگی و آنفلوآنزا و سرفه . گلو درد. در طب سنتی؛ شلغم به عنوان یک داروخانه گیاهی برای درمان بیماری‌های فصل سرما شناخته شده است.

مصرف شلغم به صورت روزانه در پاییز و زمستان علاوه بر بهبود و درمان بیماری های پاییزی می تواند به درمان بیماری های دیگر هم کمک کند. شلغم به رفع سنگ‌های کلیه، کمک و دردهای بیماران مبتلا به نقرس و بیماری‌های مفصلی را تسکین می‌دهد. شلغم علاوه بر داشتن ویتامین و مواد معدنی، خواص درمانی ویژه‌ای دارد و برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود التهاب‌های مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده می‌شود.

گوگرد موجود در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی، کمک و مصرف روزانه و شلغم خام نیز برای درمان جوش‌های صورت و شادابی پوست موثر است. شلغم می‌تواند در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم هم موثر باشد.

این گیاه به میزان زیادی ویتامینC و خاصیت آنتی اکسیدانی داشته که از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند. نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای درمان گلودرد و التهاب‌های مجاری تنفسی توصیه شده است. شلغم، مقوی، اشتها آور، سرفه را تسکین و آب شلغم، قند خون را پایین و خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است.

خواص شلغم
خواص شلغم

پیش بینی برداشت ۱۴ هزار تن شلغم در استان

محمد رزقی، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۱۴ هزار تن شلغم در استان برداشت شود؛ امسال بیشترین سطح زیر کشت شلغم به شهرستان قاین با ۱۳۰ هکتار اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در سطح استان ۶۲۰ هکتار زیر کشت شلغم است، افزود: از این مقدار ۲۷۸ هکتار شلغم خوراکی و ۳۴۲ هکتار آن شلغم علوفه‌ای است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه برداشت شلغم در استان از اوایل آبان آغاز شده است و تا پایان آذر ادامه دارد، اظهار کرد: شلغم به علت دوره رشد کوتاه، عملکرد بالا و سازگاری با شرایط آب و هوایی منطقه در تمامی شهرستان‌ها کشت می‌شود.

بهترین شیوه تهیه شلغم، بخارپز کردن است، در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی چند بار در هفته شلغم بخورید چراکه بدن را تمیز کرده و مواد سمی را از بدن خارج می‌سازد.

منبع:ایسنا

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره|خواص ترشه تره

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره

به متن شربت عسل اضافه شود

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

طبع و خواص تربچه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع تربچه در طب سنتی

طبع تربچه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و 3 مصلح ویژه آن

خواص شربت زنجبیل در طب سنتی|خواص شربت زنجبیل

طبع و خواص شربت زنجبیل در طب سنتی + روش تهیه + شرح 6 خاصیت ویژه شربت زنجبیل

طبع و خواص خامه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خامه در طب سنتی+ خواص+ عوارض+ مصلحات

طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی|خواص و طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی

طبع و خواص بلوط و شاه بلوط در طب سنتی ایرانی و اسلامی