طب شناس
همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده|خواص کته

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده

تاریخ انتشار: December 10, 2022

رای به این نوشته: 4.74/5 (378 رای)

برنج کته در مقایسه با برنج دمی و آبکش شده از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است زیرا این نوع برنج آبکش نمی شود. برنج کته طرز تهیه آسان تری نسبت به برنج آبکش دارد البته باید گفت که تهیه یک کته خوب نکته های مخصوص به خودش را دارد.

سفره ما ایرانی ها با نان و برنج پیوند خورده و این موارد عضو ثابت در مهمانی ها هستند. اگر برنج به صورت کته پخته شود، مواد مغذی آن از بین نمی رود و از همین رو افراد بسیاری برنج کته را به برنج آبکش ترجیح می دهند.

اگر جزو افرادی هستید که هنوز طرز تهیه کته را نمی دانید و دوست دارید در منزل کته، کته میگو، کته گوجه فرنگی و... درست کنید در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع کته در طب سنتی، خواص کته در طب سنتی و همچنین طرز تهیه کته خوشمزه بپردازیم.

طبع کته در طب سنتی چیست؟

متخصصین طب سنتی بر این باورند که طبع کته گرم و طبع برنج آبکش سرد است. مصرف کته برای افراد سرد مزاج مفید است اما گرم مزاجان باید آن را با احتیاط و در کنار مصلحش مصرف نمایند.

خواص کته در طب سنتی چیست؟

خواص کته
خواص کته

طرز تهیه کته ساده و خوشمزه:

مواد لازم برای تهیه کته:

طرز تهیه کته ساده:

برای تهیه کته ابتدا باید چهار پیمانه برنج را در ظرفی مناسب بریزید و سه الی چهار بار به خوبی با آب بشویید تا آب آن به صورت شفاف در آید. دقت کنید که برنج را پس از شست و شو باید حدود دو الی بیست و چهار ساعت در ترکیب آب و نمک خیس کنید.

بعد از گذشت این مدت زمان، برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی آن به مقداری آب بریزید که حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج موجود در قابلمه باشد.

اگر موقع خیس کردن برنج در آن نمک نریخته اید باید موقع پخت در آن یک قاشق غذاخوری نمک و سه الی چهار قاشق غذاخوری روغن پخت و پز بریزید. به مقدار نمکی که برای کته استفاده می کنید دقت کنید زیرا این برنج آبکش نمی شود و اگر میزان نمک زیاد باشد کته شما شور می شود.

قابلمه ای که در آن برنج را ریخته اید روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش آید.وقتی آب به جوش آمد کف هایی که روی برنج ایجاد می شوند را با کمک یک قاشق بگیرید و حرارت را کمتر کنید.

باید آب برنج تا حدی کم شود که وقتی برنج را به شکل یک کوه در وسط قابلمه جمع می کنید فقط کمی آب دور آن باشد. حال باید با انتهای قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید و بعد دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید که برنج با حرارت کم به خوبی دم بکشد.

حدود نیم ساعت زمان نیاز است که برنج کته شما کاملا دم بکشد. حال کته شما حاضر است، آن را در ظرفی مناسب بریزید و با مقداری زرشک و برنج زعفرانی تزیین نمایید و میل کنید. توجه کنید که با کفگیر زیاد به برنج فشار نیاورید زیرا له می شود.

کته در کنار غذاهای مختلفی همچون خوراک مرغ، انواع خورشت و... سرو می شود.

مضرات کته چیست؟

مصلح کته در طب سنتی چیست؟

مصلح برنج در طب سنتی زعفران، زیره سیاه و شوید است. خیس کردن برنج در آب و نمک نیز به تعادل طبع و بهبود خواص آن کمک می نماید.

طبع-و-خواص-سبزی-شاهی-در-طب-سنتی||طبع-و-خواص-شاهی-در-طب-سنتی-ایرانی-و-اسلامی

طبع سبزی شاهی سرد است یا گرم؟خواص، مضرات و مصلح شاهی در طب سنتی

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی|خواص شیرموز

طبع و خواص شیرموز در طب سنتی + روش تهیه + مضرات و مصلح

درمان سردرد

درمان فوری سردرد+ انواع سردرد

تدابیر درمان سنگ صفرا در طب سنتی|درمان سنگ کیسه صفرا|درمان سنگ صفرا با آب سیب و سرکه سیب

درمان سنگ کیسه صفرا با 9 توصیه طب سنتی

طبع و خواص عرق بهارنارنج|طبع عرق بهارنارنج

طبع و خواص عرق بهارنارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-و-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع کدو حلوایی چیست؟

طبع کدو حلوایی سرد است یا گرم ؟ خواص + مصلحات + مضرات

طب-سنتی-روشی-برای-پیگیری-از-کرونا

آیا طب سنتی روشی برای پیگیری از کرونا دارد ؟