طب شناس
همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده|خواص کته

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده

تاریخ انتشار: December 10, 2022

رای به این نوشته: 4.74/5 (378 رای)

برنج کته در مقایسه با برنج دمی و آبکش شده از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است زیرا این نوع برنج آبکش نمی شود. برنج کته طرز تهیه آسان تری نسبت به برنج آبکش دارد البته باید گفت که تهیه یک کته خوب نکته های مخصوص به خودش را دارد.

سفره ما ایرانی ها با نان و برنج پیوند خورده و این موارد عضو ثابت در مهمانی ها هستند. اگر برنج به صورت کته پخته شود، مواد مغذی آن از بین نمی رود و از همین رو افراد بسیاری برنج کته را به برنج آبکش ترجیح می دهند.

اگر جزو افرادی هستید که هنوز طرز تهیه کته را نمی دانید و دوست دارید در منزل کته، کته میگو، کته گوجه فرنگی و... درست کنید در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع کته در طب سنتی، خواص کته در طب سنتی و همچنین طرز تهیه کته خوشمزه بپردازیم.

طبع کته در طب سنتی چیست؟

متخصصین طب سنتی بر این باورند که طبع کته گرم و طبع برنج آبکش سرد است. مصرف کته برای افراد سرد مزاج مفید است اما گرم مزاجان باید آن را با احتیاط و در کنار مصلحش مصرف نمایند.

خواص کته در طب سنتی چیست؟

خواص کته
خواص کته

طرز تهیه کته ساده و خوشمزه:

مواد لازم برای تهیه کته:

طرز تهیه کته ساده:

برای تهیه کته ابتدا باید چهار پیمانه برنج را در ظرفی مناسب بریزید و سه الی چهار بار به خوبی با آب بشویید تا آب آن به صورت شفاف در آید. دقت کنید که برنج را پس از شست و شو باید حدود دو الی بیست و چهار ساعت در ترکیب آب و نمک خیس کنید.

بعد از گذشت این مدت زمان، برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی آن به مقداری آب بریزید که حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج موجود در قابلمه باشد.

اگر موقع خیس کردن برنج در آن نمک نریخته اید باید موقع پخت در آن یک قاشق غذاخوری نمک و سه الی چهار قاشق غذاخوری روغن پخت و پز بریزید. به مقدار نمکی که برای کته استفاده می کنید دقت کنید زیرا این برنج آبکش نمی شود و اگر میزان نمک زیاد باشد کته شما شور می شود.

قابلمه ای که در آن برنج را ریخته اید روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش آید.وقتی آب به جوش آمد کف هایی که روی برنج ایجاد می شوند را با کمک یک قاشق بگیرید و حرارت را کمتر کنید.

باید آب برنج تا حدی کم شود که وقتی برنج را به شکل یک کوه در وسط قابلمه جمع می کنید فقط کمی آب دور آن باشد. حال باید با انتهای قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید و بعد دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید که برنج با حرارت کم به خوبی دم بکشد.

حدود نیم ساعت زمان نیاز است که برنج کته شما کاملا دم بکشد. حال کته شما حاضر است، آن را در ظرفی مناسب بریزید و با مقداری زرشک و برنج زعفرانی تزیین نمایید و میل کنید. توجه کنید که با کفگیر زیاد به برنج فشار نیاورید زیرا له می شود.

کته در کنار غذاهای مختلفی همچون خوراک مرغ، انواع خورشت و... سرو می شود.

مضرات کته چیست؟

مصلح کته در طب سنتی چیست؟

مصلح برنج در طب سنتی زعفران، زیره سیاه و شوید است. خیس کردن برنج در آب و نمک نیز به تعادل طبع و بهبود خواص آن کمک می نماید.

طبع و خواص وانیل در طب سنتی

همه چیز در باره وانیل از دیدگاه طب سنتی+ طبع و خواص

خواص و فواید روغن بادام شیرین در طب سنتی|خواص روغن بادام شیرین|عوارض روغن بادام شیرین

8 خاصیت شگفت انگیز روغن بادام شیرین در طب سنتی+ معجزه ای برای پوست و مو

راه های از بین بردن کک در منزل + 4 روش قطعی برای از بین بردن کک|فراری دادن کک

راه های از بین بردن کک در منزل + 4 روش قطعی برای از بین بردن کک

خواص شگفت انگیز آنغوزه در طب سنتی|خواص آنغوزه|مضرات آنغوزه

طبع و خواص آنغوزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ شرح 6 خاصیت

درمان خون در مدفوع

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی|خواص نارنج سه برگ

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی

طبع گوجه سبز در طب سنتی Reine Claude Verte|

طبع و خواص گوجه سبز در طب سنتی+ مصلحات+ عوارض