طب شناس
درمان فوری آبریزش بینی|درمان آبریزش بینی

درمان آبریزش بینی در 3 شماره!

تاریخ انتشار: December 14, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (699 رای)

این روزها که شیوع بیماری های ویروسی پاییزی حسابی شدت گرفته، احتمالا تعداد افراد بیشتری را در اطرافتان ببینید که آبریزش بینی دارند. حتی ممکن است خودتان در اثر سرماخوردگی، آنفلوانزا، حساسیت و... دچار آبریزش بینی باشید.

طب سنتی معتقد است که ابریزش بینی راهی برای خروج بیماری ها از بدن است و بهتر است جلوی آن گرفته نشود. اما گاهی برخی افراد به دلیل حضور در محی کار، تحصیل و... ترجیح می دهند هرچه زودتر از شر ابریزش بینی خلاص شوند.

اخیرا روش موثر و فوری برای درمان آبریزش بینی معرفی شده که به شما کمک می کند خیلی سریع آبریزش بینی خود را درمان کنید:

  1. یک عناب خشک شده بردارید
  2. به کمک یک انبر یا چنگال عناب را مستقیما روی شعله متوسط گاز بگیرید
  3. پس از اینکه عناب سوخت و شروع به دود کردن کرد، عناب را جلوی بینی خود گرفته و دود آن را با تنفس عمیق استنشاق کنید.

با این روش می توانید خیلی سریع بر مشکل ابریزش بینی خود فائق آیید.

درمان آبریزش بینی
درمان آبریزش بینی
گرم کردن خانه بدون افزایش مصرف گاز|

5 توصیه ساده برای گرم کردن خانه و کاهش مصرف گاز

عوارض شکستن قولنج|شکستن قولنج؛ خوب یا بد؟

مرگ بخاطر شکستن قولنج!

درمان فوری استرس با طب سنتی|درمان فوری و خانگی استرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی

5 راه حل فوری و موثر برای کاهش و درمان استرس و اضطراب بر مبنای طب سنتی

علل و درمان خستگی صبحگاهی|علت خستگی و کسالت صبحگاهی|درمان کسالت صبحگاهی

چرا صبح ها کسلی؟ علت کسالت صبحگاهی و درمان آن

طبع و خواص خار مریم در طب سنتی|خواص خار مریم|روش مصرف خار مریم|طبع و خواص خار مریم

طبع خار مریم گرم است یا سرد+ 12 عارضه ناشی از مصرف زیاد خار مریم

همه چیز درباره خواص و طبع عرق زیره سیاه در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر عرق زیره سیاه|طبع عرق زیره سیاه

همه چیز درباره خواص و طبع عرق زیره سیاه در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر عرق زیره سیاه

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت نعنا|خواص شربت نعنا

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 روش تهیه شربت نعنا

طبع و 7 خاصیت شربت بیدمشک بهارنارنج عسل در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت بیدمشک بهارنارنج عسل

طبع و 7 خاصیت شربت بیدمشک بهارنارنج عسل در طب سنتی+ طرز تهیه