طب شناس
طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کتلت مرغ در طب سنتی+ طرز تهیه کتلت مرغ|خواص کتلت مرغ

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کتلت مرغ در طب سنتی+ طرز تهیه کتلت مرغ

تاریخ انتشار: December 15, 2022

رای به این نوشته: 4.03/5 (758 رای)

کتلت مرغ یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که افراد آن را با دستور های متفاوتی تهیه می کنند. کتلت تنوع گوناگونی دارد و در ایران با مواد مختلفی درست می شود. کتلت مرغ طعم بسیار خوبی دارد و کمتر کسی است که به طعم آن علاقه ای نداشته باشد.

کتلت مرغ در مقایسه با کتلت گوشت مزایایی دارد که یکی از آن ها تفاوت قیمت در گوشت مرغ و گوشت قرمز است. گوشت مرغ از خواص بیشماری برای سلامتی برخوردار است و شما می توانید با استفاده آن از خواص بینظیرش بهره مند شوید.

اگر دوست دارید طعم کتلت مرغ را امتحان کنید اما با طرز تهیه آن آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می کنیم در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی، طبع کتلت مرغ در طب سنتی و همچنین خواص کتلت مرغ در طب سنتی بپردازیم.

طبع کتلت مرغ در طب سنتی چیست؟

همانطور که از اسم این غذا پیدا است، بخش زیادی از کتلت مرغ را گوشت مرغ تشکیل می دهد. طبع گوشت مرغ محلی و مرغ ماشینی متفاوت می باشد. مرغ های خانگی با به اصطلاح مرغ های محلی گرم و تر است اما میزان گرمی آن در مقایسه با گوشت قرمز کمتر می باشد. طبع گوشت مرغ های ماشینی یا همان کارخانه ای نیز سرد و تر است.

خواص کتلت مرغ
خواص کتلت مرغ

خواص کتلت مرغ در طب سنتی چیست؟

طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه:

مواد لازم برای دو نفر:

برای درست کردن یک کتلت مرغ خوشمزه ابتدا باید یک عدد پیاز، یک حبه سیر و یک سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید. همه را با کمک رنده به صورت ریز خرد کنید. بعد از خرد کردن، مواد را به خوبی فشار دهید و آب اضافی آن را بگیرید. نصف یک عدد فلفل دلمه ای را نیز به صورت ریز خرد کنید و به مواد اضافه نمایید.

سیصد گرم گوشت مرغ که ترکیبی از سینه و ران است را به کمک میکسر یا چرخ گوشت، چرخ کنید. وجود ران در ترکیب گوشت باعث می شود کتلت شما بافتی نرم و آبدار داشته باشد.

وقتی گوشت مرغ را چرخ کردید به بقیه مواد اضافه کنید. دو عدد تخم مرغ را به همراه ادویه های گفته شده نیز به مواد بیافزایید. مواد کاملا مخلوط کنید تا به خوبی یکدست شود.

وقتی مواد کتلت حاضر شد، اگر حس کردید مواد کمی خیس است می توانید مقدار کمی پودر سوخاری به آن بیافزایید و دوباره مخلوط کنید تا با مواد کتلت مخلوط شود. این کار باعث می شود خیسی مواد کتلت گرفته شود و در موقع سرخ کردن کتلت ها وا نروند.

وقتی مواد کتلت مرغ حاضر شد روی آن سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر زمان کافی برای استراحت نداشتید می توانید بدون استراحت نیز کتلت را درست کنید اما یک ساعت استراحت کمک می کند که مواد کتلت مرغ طعم بهتری داشته باشد و به خوبی مزه دار شود.

پس از یک ساعت، مواد کتلت را از یخچال خارج کنید. ظرفی مناسب انتخاب کنید و در آن مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. در فاصله ای که روغن داغ می شود، کمی از مواد کتلت بردارید و با دست شکلی گرد به آن دهید. کتلت را درون روغن بگذارید. این کار را ادامه دهید تا همه مواد کتلت تمام شود.

وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد آن ها را به کمک قاشق برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. پس از اینکه همه کتلت ها سرخ شد آن ها روی دستمال بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. کتلت مرغ شما حاضر است.

این کتلت را می توانید در کنار نان یا برنج سرو کنید و به همراه خیارشور، گوجه، کاهو و... میل نمایید. نوش جان.

مضرات کتلت مرغ چیست؟

همانطور که گفتیم گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز کلسترول کمتری دارد اما اگر گوشت مرغ با پوست و به وسیله روغن های حیوانی با چربی های ترانس تهیه شود قادر است موجب افزایش سطح کلسترول شد. افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند باید این گوشت را بدون پوست و به شکل کبابی یا آبپز میل نمایند.

مصلح کتلت مرغ در طب سنتی چیست؟

همانطور که گفتیم مرغ های ماشینی یا کارخانه ای طبعی سرد دارند. مصلح گوشت مرغ در طب سنتی ادویه های گرم است. برای طبخ مرغ می توانید از مواردی همچون: زعفران، زنجبیل، سیر و سبزی هایی مانند ترخون، مرزه و... استفاده نمایید.

نوشیدن سکنجبین پس از خوردن مرغ نیز مانند مصلح برای گوشت مرغ عمل می کند و باعث تعادل طبع و بهبود خواص آن می گردد.

طبع و خواص زوغن زرده تخم مرغ در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص روغن زرده تخم مرغ

طبع و خواص روغن زرده تخم مرغ در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص پیاز عنصل در طب سنتی|طبع-پیاز-عنصل-سرد-است-یا-گرم؟-خواص-و-مضرات-پیاز-عنصل-مصلح

طبع پیاز عنصل سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات پیاز عنصل + مصلح

طبع و خواص ماش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع ماش در طب سنتی

طبع ماش سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص و مضرات در طب سنتی

طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص پاپایا

چقدر پاپایا را می شناسید؟ طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی

|

ورود طب سنتی به بیمارستانها

طبع و خواص شربت خاکشیر در طب سنتی + طرز تهیه 2 نوع شربت خاکشیر خوشمزه||خواص شربت خاکشیر

طبع و خواص شربت خاکشیر در طب سنتی + طرز تهیه 2 نوع شربت خاکشیر خوشمزه

مشکوفی قزوین

خونساز اما خطرناک

مواد خونسازی که باید با دقت مصرف کنید!