طب شناس
درمان فوری سرفه با پرتقال بخارپز|بخارپز کردن پرتقال

درمان فوری سرفه با پرتقال!

تاریخ انتشار: December 15, 2022

رای به این نوشته: 4.04/5 (460 رای)

برخی از افراد با تغییرات فصل و آب و هوا، دچار گلو درد و سرفه های خشک می شوند. سرفه خشک در واقع سرفه هایی هستند که حاوی خلط نبوده و با نشانه هایی مانند سوزش و درد گلو همراه هستند. این سرفه ها ممکن است در اثر سرماخوردگی و یا خشکی هوا ایجاد شوند. برای درمان این سرفه ها می توانید از درمان های خانگی استفاده کنید. یکی از این درمان ها، استفاده از معجون پرتقال بخارپز و نمک است.

اگر شما هم این روزها دارید با سرفه های مزمن و طولانی دست و پنجه نرم می کنید، حتما این مطلب برایتان مفید خواهد بود.

یک پرتقال متوسط را بردارید و سر آن را ببرید. کمی وسط آن را خالی کرده (درحد نوک قاشق) و مقداری نمک در آن بریزید. مجددا روی آن را بگذارید و در یک کاسه قرار دهید. کاسه را در یک قابلمه گذاشته و دور آن کمی اب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندید تا پرتقال بخارپز شود.

برای بخارپز شدن پرتقال نیم ساعت تا 45 دقیقه زمان کافی است.

پس از گذشت این زمان، پرتقال را بیرون آورده و محتویات آن را در ظرفی خالی کنید و خوب تکه تکه له کنید و کمی که از حرارت افتاد میل کنید.

مهم است بگوییم که این ترکیب نه تنها تلخ و بدمزه نیست بلکه طعم خوب و دلچسبی نیز دارد.

بخارپز کردن پرتقال
بخارپز کردن پرتقال

بر اساس تجربیات مطرح شده، استفاده از این پرتقال بخارپز در درمان فوری سرفه موثر است.

پرتقال یکی از بهترین و مغذی ترین مرکبات است که از دیرباز در فصل سرما جهت پیشگیری و درمان سرماخوردگی و افزایش سیستم ایمنی بدن استفاده می شده است. پرتقال سرشار از ویتامین ث می باشد. بر اساس تحقیقات انجام شده در 100 گرم پرتقال 135 میلی گرم ویتامین ث موجود است. این ویتامین خاصیت ضد سرطانی دارد و خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند . علاوه پرتقال، پوست آن نیز از فواید بسیار زیادی برخوردار است.

در پوست پرتقال دو عنصر وجود دارد که باعث کاهش سرفه و خلط می شود. یکی از آنها نوسکاپین (Noscapine) یا نارکوتین (Narcotine) است و دیگری روغن لیمونن (Limonene) که به روغن پرتقال نیز معروف است. نارکوتین یک عنصر ضد سرطانی است که معمولا استفاده می شود و در بسیاری از داروها در نسخه های پزشکی غربی برای درمان سرفه استفاده می شود. روغن پوست  پرتقال یا همان لیمونن می تواند نقش مهمی در کاهش سرفه و خلط داشته باشد. مرکبات مشابه مانند لیمو و نارنگی هم، حاوی این عنصر هستن. از این روغن جهت عمل بخور استفاده می شود.

طبع و خواص شربت غوره در طب سنتی|خواص شربت غوره

طبع شربت غوره در طب سنتی + بیش از 30 خاصیت شربت غوره + عوارض و مصلح

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

چای سبز منبع انتی اکسیدانت ها

چرا باید چای سبز بخوریم ؟ چای سبز منبع انواع انتی اکسیدان ها

درمان-هلیکوباکتری-معده-به-کمک-طب-سنتی|تدابیر درمان هلیکوباکتر|هلیکوباکتر یا میکروب معده

درمان هلیکوباکتر با تدابیر طب سنتی+ 15 توصیه برای درمان میکروب معده

دمنوش بابونه و اسطوخودوس

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع آناناس در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع آناناس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع آناناس سرده یا گرمه؟+ خواص+ مضرات+ مصلحات- در طب سنتی