طب شناس
درمان فوری سرفه با پرتقال بخارپز|بخارپز کردن پرتقال

درمان فوری سرفه با پرتقال!

تاریخ انتشار: December 15, 2022

رای به این نوشته: 4.04/5 (460 رای)

برخی از افراد با تغییرات فصل و آب و هوا، دچار گلو درد و سرفه های خشک می شوند. سرفه خشک در واقع سرفه هایی هستند که حاوی خلط نبوده و با نشانه هایی مانند سوزش و درد گلو همراه هستند. این سرفه ها ممکن است در اثر سرماخوردگی و یا خشکی هوا ایجاد شوند. برای درمان این سرفه ها می توانید از درمان های خانگی استفاده کنید. یکی از این درمان ها، استفاده از معجون پرتقال بخارپز و نمک است.

اگر شما هم این روزها دارید با سرفه های مزمن و طولانی دست و پنجه نرم می کنید، حتما این مطلب برایتان مفید خواهد بود.

یک پرتقال متوسط را بردارید و سر آن را ببرید. کمی وسط آن را خالی کرده (درحد نوک قاشق) و مقداری نمک در آن بریزید. مجددا روی آن را بگذارید و در یک کاسه قرار دهید. کاسه را در یک قابلمه گذاشته و دور آن کمی اب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندید تا پرتقال بخارپز شود.

برای بخارپز شدن پرتقال نیم ساعت تا 45 دقیقه زمان کافی است.

پس از گذشت این زمان، پرتقال را بیرون آورده و محتویات آن را در ظرفی خالی کنید و خوب تکه تکه له کنید و کمی که از حرارت افتاد میل کنید.

مهم است بگوییم که این ترکیب نه تنها تلخ و بدمزه نیست بلکه طعم خوب و دلچسبی نیز دارد.

بخارپز کردن پرتقال
بخارپز کردن پرتقال

بر اساس تجربیات مطرح شده، استفاده از این پرتقال بخارپز در درمان فوری سرفه موثر است.

پرتقال یکی از بهترین و مغذی ترین مرکبات است که از دیرباز در فصل سرما جهت پیشگیری و درمان سرماخوردگی و افزایش سیستم ایمنی بدن استفاده می شده است. پرتقال سرشار از ویتامین ث می باشد. بر اساس تحقیقات انجام شده در 100 گرم پرتقال 135 میلی گرم ویتامین ث موجود است. این ویتامین خاصیت ضد سرطانی دارد و خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند . علاوه پرتقال، پوست آن نیز از فواید بسیار زیادی برخوردار است.

در پوست پرتقال دو عنصر وجود دارد که باعث کاهش سرفه و خلط می شود. یکی از آنها نوسکاپین (Noscapine) یا نارکوتین (Narcotine) است و دیگری روغن لیمونن (Limonene) که به روغن پرتقال نیز معروف است. نارکوتین یک عنصر ضد سرطانی است که معمولا استفاده می شود و در بسیاری از داروها در نسخه های پزشکی غربی برای درمان سرفه استفاده می شود. روغن پوست  پرتقال یا همان لیمونن می تواند نقش مهمی در کاهش سرفه و خلط داشته باشد. مرکبات مشابه مانند لیمو و نارنگی هم، حاوی این عنصر هستن. از این روغن جهت عمل بخور استفاده می شود.

هندوانه برای دیابت مفید است یا مضر؟

بالاخره دیابتی ها هندوانه بخورند یا نخورند؟

ترکیبات مضر غذایی

چی رو با چی نخوریم؟ 13 ترکیب مضر غذایی

طبع میوه های بهاری برای انواع مزاج|طبع میوه های بهاری در طب سنتی|طبع میوه های بهاری

طبع محبوب ترین میوه های بهاری. بررسی طبع 11 میوه خوشمزه بهاری

نگهداری از شیره انگور برای مدت طولانی

چگونه شیره انگور را برای مدت طولانی سالم نگه داریم؟

خوابی راحت و آسوده با تدابیر طب سنتی

آسوده بخوابید! تدابیر طب سنتی برای خواب راحت

طبع و خواص کوکوی پاغازه در طب سنتی||خواص کوکوی پاغازه

طبع و خواص کوکوی پاغازه + طرز تهیه و ترکیبات + مضرات و مصلح

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند|طبع گوشت گوسفند

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند

درمان سینوزیت با پیاز و روش های خانگی دیگر|درمان سینوزیت|بخور و درمان سینوزیت

3 روش درمان خانگی سینوزیت با پیاز + 5 روش درمان سینوزیت با طب سنتی