طب شناس
خواص شگفت انگیز پوست انار

پوست انار و یک خاصیت ویژه آن

تاریخ انتشار: December 23, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (474 رای)

تمام قسمت های انار مانند گل ، برگ ، پوست ، ریشه و دانه آن مصرف دارویی داشته است. پوست انار دارای خواص ادرارآور ، ملین ، آب انار برای بیماری های مجاری ادراری، درمان اسهال ، تصفیه کننده خون ، تقویت کننده کبد، کلیه، قلب، معده و خونساز است.

ازاین گیاه برای درمان بواسیر ، زخم دهان و دندان درد، به عنوان ضد انگل و کرم های داخلی بدن ، درمان سوختگی، ضد اگزما و خارش پوست، درمان گلودرد و تنظیم کننده قاعدگی بانوان استفاده می شود.

جوشانده پوست و ریشه درخت انار برای درمان اسهال و دفع انگل های داخلی مورد استفاده قرار می گیرد .

غرغره این جوشانده موجب بهبودی زخم های داخلی دهان و گلودرد می شود. شستشوی محل های درد با این جوشانده برای برطرف کردن خارش کار برد دارد. و  برای درمان بواسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه تهیه جوشانده پوست انار

 برای تهیه این جوشانده کافی است مقداری از پوست و ریشه درخت انار به مقدار 10الی 15 گرم را داخل یک لیتر آب  مخلوط کرده و پس از 10 دقیقه جوشاندن مورد استفاده قرار داد.

برای استفاده از پماد ضد سوختگی گل های انار ابتدا گل های انار را له کنید وبا روغن کنجد مخلوط کنید و سپس در سطح سوختگی قرار دهید.

مصرف جوشانده پوست انار در برخی افراد موجب سردرد، سرگیجه و استفراغ می شود.

در طب سنتی آذربایجان  پوست انار را جهت درمان لثه ملتهب بکار می برند. و جوشانده این گیاه برای از بین بردن انگل های داخلی در دام ها مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: رکنا

درمان گیاهی کلسترول خون در طب سنتی

درمان گیاهی کلسترول خون در طب سنتی+ روش مصرف و دز مصرف

از بین بردن غبغب با روشهای طب سنتی|درمان غبغب در طب سنتی + 9 ماسک خانگی برای رفع غبغب|درمان غبغب

درمان غبغب در طب سنتی + 9 ماسک خانگی برای رفع غبغب

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح

معرفی 10 جوشانده مفید در فصل سرما|||||||||||جوشانده های مفید در فصل زمستان

10 جوشانده برای مبارزه با سرماخوردگی و بیماری های فصل سرما

طبع و خواص خامه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خامه در طب سنتی+ خواص+ عوارض+ مصلحات

طبع مربا گیلاس در طب سنتی|طبع مربا گیلاس

طبع مربا گیلاس سرد است یا گرم؟ نکات تهیه مربا گیلاس

زنجبیل شامی

جینسینگ سیبری