طب شناس
خواص شگفت انگیز پوست انار

پوست انار و یک خاصیت ویژه آن

تاریخ انتشار: December 23, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (474 رای)

تمام قسمت های انار مانند گل ، برگ ، پوست ، ریشه و دانه آن مصرف دارویی داشته است. پوست انار دارای خواص ادرارآور ، ملین ، آب انار برای بیماری های مجاری ادراری، درمان اسهال ، تصفیه کننده خون ، تقویت کننده کبد، کلیه، قلب، معده و خونساز است.

ازاین گیاه برای درمان بواسیر ، زخم دهان و دندان درد، به عنوان ضد انگل و کرم های داخلی بدن ، درمان سوختگی، ضد اگزما و خارش پوست، درمان گلودرد و تنظیم کننده قاعدگی بانوان استفاده می شود.

جوشانده پوست و ریشه درخت انار برای درمان اسهال و دفع انگل های داخلی مورد استفاده قرار می گیرد .

غرغره این جوشانده موجب بهبودی زخم های داخلی دهان و گلودرد می شود. شستشوی محل های درد با این جوشانده برای برطرف کردن خارش کار برد دارد. و  برای درمان بواسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه تهیه جوشانده پوست انار

 برای تهیه این جوشانده کافی است مقداری از پوست و ریشه درخت انار به مقدار 10الی 15 گرم را داخل یک لیتر آب  مخلوط کرده و پس از 10 دقیقه جوشاندن مورد استفاده قرار داد.

برای استفاده از پماد ضد سوختگی گل های انار ابتدا گل های انار را له کنید وبا روغن کنجد مخلوط کنید و سپس در سطح سوختگی قرار دهید.

مصرف جوشانده پوست انار در برخی افراد موجب سردرد، سرگیجه و استفراغ می شود.

در طب سنتی آذربایجان  پوست انار را جهت درمان لثه ملتهب بکار می برند. و جوشانده این گیاه برای از بین بردن انگل های داخلی در دام ها مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: رکنا

درمان کم کاری کلیه با تدابیر طب سنتی|درمان کم کاری کلیه|درمان نارسایی کلیه

درمان کم کاری کلیه با طب سنتی + دلایل و علائم+ 6 راه درمان نارسایی کلیه

همه چیز در مورد طب سنتی، طب ایرانی و طب اسلامی|طب ایرانی|طب یا پزشکی؟

طب سنتی چیست و چه می کند؟ + معرفی طب ایرانی و فواید طب اسلامی

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

بهترین زمان حجامت. بایدها و نبایدهای حجامت در طب سنتی

همه آنچه باید در مورد حجامت بدانید+ بایدها و نبایدها

چای بادرنجبویه

تدابیر دوقلو دار شدن!

اگر دوقلو می خواهی بخوان! معجون دوقلوزایی

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

تدابیری که بعد از بازگشت از پیاده روی اربعین باید رعایت کنید

حالا که از پیاده روی اربعین برگشته ام چه کنم؟