طب شناس
خواص شگفت انگیز پوست انار

پوست انار و یک خاصیت ویژه آن

تاریخ انتشار: December 23, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (474 رای)

تمام قسمت های انار مانند گل ، برگ ، پوست ، ریشه و دانه آن مصرف دارویی داشته است. پوست انار دارای خواص ادرارآور ، ملین ، آب انار برای بیماری های مجاری ادراری، درمان اسهال ، تصفیه کننده خون ، تقویت کننده کبد، کلیه، قلب، معده و خونساز است.

ازاین گیاه برای درمان بواسیر ، زخم دهان و دندان درد، به عنوان ضد انگل و کرم های داخلی بدن ، درمان سوختگی، ضد اگزما و خارش پوست، درمان گلودرد و تنظیم کننده قاعدگی بانوان استفاده می شود.

جوشانده پوست و ریشه درخت انار برای درمان اسهال و دفع انگل های داخلی مورد استفاده قرار می گیرد .

غرغره این جوشانده موجب بهبودی زخم های داخلی دهان و گلودرد می شود. شستشوی محل های درد با این جوشانده برای برطرف کردن خارش کار برد دارد. و  برای درمان بواسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه تهیه جوشانده پوست انار

 برای تهیه این جوشانده کافی است مقداری از پوست و ریشه درخت انار به مقدار 10الی 15 گرم را داخل یک لیتر آب  مخلوط کرده و پس از 10 دقیقه جوشاندن مورد استفاده قرار داد.

برای استفاده از پماد ضد سوختگی گل های انار ابتدا گل های انار را له کنید وبا روغن کنجد مخلوط کنید و سپس در سطح سوختگی قرار دهید.

مصرف جوشانده پوست انار در برخی افراد موجب سردرد، سرگیجه و استفراغ می شود.

در طب سنتی آذربایجان  پوست انار را جهت درمان لثه ملتهب بکار می برند. و جوشانده این گیاه برای از بین بردن انگل های داخلی در دام ها مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: رکنا

طبع و خواص آبگوشت ساده در طب سنتی|خواص آبگوشت ساده

طبع آبگوشت ساده در طب سنتی+ خواص، مضرات مصلحات

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان خانگی بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی + درمان فوری سردی بدن و بلغم با 8 دمنوش معجزه آسا

خودکفایی در تولید سیاه دانه

واردات سیاه دانه ممنوع شد! خودکفایی در تولید سیاه دانه

آب تره

طبع لپه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص لپه در طب سنتی ایرانی اسلامی

نکات مهم اولین واکسن نوزاد

مهم!! درمورد اولین واکسن هر نوزاد

تاثیر استرس بر ابتلا به یبوست

ارتباط یبوست با استرس

طبع رازیانه در طب سنتی اسلانی ایرانی دانه رازیانه|عوارض رازیانه|

طبع رازیانه سرده یا گرم؟ + خواص در طب سنتی