طب شناس
طبع مربا آلبالو و خواص آن در طب سنتی|طبع مربا آلبالو

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟ خواص مربا آلبالو و میوه آلبالو

تاریخ انتشار: January 2, 2023

رای به این نوشته: 4.71/5 (636 رای)

همه شما دست کم یکبار مربا آلبالو خورده اید! مربا آلبالو از آن دسته مرباهایی است که در هر خانه ایرانی پیدا می شود. اواسط بهار و اوایل تابستان، در اغلب خانه های ایرانی بساط درست کردن مربا آلبالو و شربت آلبالو به راه است.

درست کردن مربا آلبالو خیلی سخت نیست اما نیاز به وقت و حوصله زیادی دارد. هسته گرفتن آلبالو ها و بعد استراحت دادن به آن همراه با شکر و بعد هم پختن و آماده کردن شربت آلبالو حدود 2 روز زمان می برد.

خواص آلبالو بسیار متعدد است و بخش زیادی از این خواص در مربا آلبال نیز وجود دارد. در این مقاله شما با طبع مربا آلبالو در طب سنتی اشنا خواهید شد و نکات مهمی در مورد این مربا خوشمزه خواهید آموخت.

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟

طبع مربا آلبالو سرد و تر است. سردی طبع آلبالو در این مربا به قوت خود باقی است. اغلب منابع طب سنتی بر این موضوع که طبع مربا آلبالو سرد و تر است توافق دارند. مربا آلبالو برای افراد گرم مزاج و مصرف در روزهای تابستان در وعده صبحانه و عصرانه بسیار مفید خواهد بود.

طبع مربا آلبالو
طبع مربا آلبالو

خواص مربا آلبالو در طب سنتی

مروری بر خواص آلبالو

عوارض و مضرات مربا آلبالو

مربا آلبالو کالری بالایی دارد و چاق کننده است.

مصرف این مربا به افراد دیابتی توصیه نمی شود.

مربا آلبالو را نباید در وعده شام مصرف کرد.

پیشگیری از تشنگی در زمان روزه داری|جلوگیری از تشنگی در روزه داری

چگونه از تشنگی در روزه داری جلوگیری کنیم؟

طبع-و-خواص-شیر-گاو-و-گوسفند-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-شیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-گاو-گوسفند

طبع و خواص شیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

هزاری

طبع و خواص ازگیل و گلابی وحشی در طب سنتی

طبع ازگیل سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات در طب سنتی

تاثیر تغذیه بر خلق و خو|بخورید و خوش اخلاق شوید

پیش به سوی خوش اخلاق شدن با خوردن این 6 ماده غذایی

طبع عسل در طب سنتی خواص و مزایا

طبع فلفل قرمز سرده یا گرمه؟+ خواص+ عوارض+ مصلحات- در طب سنتی

طبع و خواص عرق یونجه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|عرق یونجه

طبع عرق یونجه و خواص شگفت آور آن در طب سنتی

خواص و طرز تهیه کله جوش یا کالجوش|طبع کله جوش

طبع و خواص کله جوش یا کالجوش در طب سنتی+ طرز تهیه