طب شناس
طبع مربا آلبالو و خواص آن در طب سنتی|طبع مربا آلبالو

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟ خواص مربا آلبالو و میوه آلبالو

تاریخ انتشار: January 2, 2023

رای به این نوشته: 4.71/5 (636 رای)

همه شما دست کم یکبار مربا آلبالو خورده اید! مربا آلبالو از آن دسته مرباهایی است که در هر خانه ایرانی پیدا می شود. اواسط بهار و اوایل تابستان، در اغلب خانه های ایرانی بساط درست کردن مربا آلبالو و شربت آلبالو به راه است.

درست کردن مربا آلبالو خیلی سخت نیست اما نیاز به وقت و حوصله زیادی دارد. هسته گرفتن آلبالو ها و بعد استراحت دادن به آن همراه با شکر و بعد هم پختن و آماده کردن شربت آلبالو حدود 2 روز زمان می برد.

خواص آلبالو بسیار متعدد است و بخش زیادی از این خواص در مربا آلبال نیز وجود دارد. در این مقاله شما با طبع مربا آلبالو در طب سنتی اشنا خواهید شد و نکات مهمی در مورد این مربا خوشمزه خواهید آموخت.

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟

طبع مربا آلبالو سرد و تر است. سردی طبع آلبالو در این مربا به قوت خود باقی است. اغلب منابع طب سنتی بر این موضوع که طبع مربا آلبالو سرد و تر است توافق دارند. مربا آلبالو برای افراد گرم مزاج و مصرف در روزهای تابستان در وعده صبحانه و عصرانه بسیار مفید خواهد بود.

طبع مربا آلبالو
طبع مربا آلبالو

خواص مربا آلبالو در طب سنتی

مروری بر خواص آلبالو

عوارض و مضرات مربا آلبالو

مربا آلبالو کالری بالایی دارد و چاق کننده است.

مصرف این مربا به افراد دیابتی توصیه نمی شود.

مربا آلبالو را نباید در وعده شام مصرف کرد.

خواص بخور کاه جو

بخور کاه جو چه خواصی دارد؟

طبع و خواص همیشه بهار کوهی در طب سنتی + 10 خاصیت عجیب همیشه بهار کوهی|خواص همیشه بهار کوهی

طبع و خواص همیشه بهار کوهی در طب سنتی + 10 خاصیت عجیب همیشه بهار کوهی

خرفه پرپهن

طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ

درمان سردی رحم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سردی رحم

درمان سردی رحم در طب سنتی+ علائم و راهکارها

رابطه انگور و چاقی|خواص انگور

انگور چه وقت چاق کننده است؟

پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟