طب شناس
طبع مربا آلبالو و خواص آن در طب سنتی|طبع مربا آلبالو

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟ خواص مربا آلبالو و میوه آلبالو

تاریخ انتشار: January 2, 2023

رای به این نوشته: 4.71/5 (636 رای)

همه شما دست کم یکبار مربا آلبالو خورده اید! مربا آلبالو از آن دسته مرباهایی است که در هر خانه ایرانی پیدا می شود. اواسط بهار و اوایل تابستان، در اغلب خانه های ایرانی بساط درست کردن مربا آلبالو و شربت آلبالو به راه است.

درست کردن مربا آلبالو خیلی سخت نیست اما نیاز به وقت و حوصله زیادی دارد. هسته گرفتن آلبالو ها و بعد استراحت دادن به آن همراه با شکر و بعد هم پختن و آماده کردن شربت آلبالو حدود 2 روز زمان می برد.

خواص آلبالو بسیار متعدد است و بخش زیادی از این خواص در مربا آلبال نیز وجود دارد. در این مقاله شما با طبع مربا آلبالو در طب سنتی اشنا خواهید شد و نکات مهمی در مورد این مربا خوشمزه خواهید آموخت.

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟

طبع مربا آلبالو سرد و تر است. سردی طبع آلبالو در این مربا به قوت خود باقی است. اغلب منابع طب سنتی بر این موضوع که طبع مربا آلبالو سرد و تر است توافق دارند. مربا آلبالو برای افراد گرم مزاج و مصرف در روزهای تابستان در وعده صبحانه و عصرانه بسیار مفید خواهد بود.

طبع مربا آلبالو
طبع مربا آلبالو

خواص مربا آلبالو در طب سنتی

مروری بر خواص آلبالو

عوارض و مضرات مربا آلبالو

مربا آلبالو کالری بالایی دارد و چاق کننده است.

مصرف این مربا به افراد دیابتی توصیه نمی شود.

مربا آلبالو را نباید در وعده شام مصرف کرد.

خواص-کرفس-در-طب-سنتی|طبع-کرفس-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-کرفس-در-طب-سنتی

خواص کرفس در طب سنتی ایرانی اسلامی

تقویت حافظه با یک نوع قارچ|قارچ یال شیر

تقویت حافظه با یک نوع قارچ

درمان عفونت لثه در طب سنتی|عفونت لثه

5 راهکار درمان التهاب وعفونت لثه در طب اسلامی و سنتی + درمان عفونت ریشه دندان

خواب آرام در طب سنتی

با این نکات طب سنتی، خوابی آرام داشته باشید!!!

خواص انواع شربت ها از دیدگاه طب سنتی|خواص شربت ریواس در طب سنتی|خواص شربت نعنا در طب سنتی|خواص شربت گل پنیرک در طب سنتی

شربت های بهاری و تابستانی؛ خنک، خوشمزه، پر خاصیت!

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

فواید طلا برای سلامت بدن|

برای تقویت سلامتی خود طلا بخرید!

طبع به لیمو و خواص معجزه آسای آن در طب سنتی+ روش مصرف