طب شناس
طبع مربا آلبالو و خواص آن در طب سنتی|طبع مربا آلبالو

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟ خواص مربا آلبالو و میوه آلبالو

تاریخ انتشار: January 2, 2023

رای به این نوشته: 4.71/5 (636 رای)

همه شما دست کم یکبار مربا آلبالو خورده اید! مربا آلبالو از آن دسته مرباهایی است که در هر خانه ایرانی پیدا می شود. اواسط بهار و اوایل تابستان، در اغلب خانه های ایرانی بساط درست کردن مربا آلبالو و شربت آلبالو به راه است.

درست کردن مربا آلبالو خیلی سخت نیست اما نیاز به وقت و حوصله زیادی دارد. هسته گرفتن آلبالو ها و بعد استراحت دادن به آن همراه با شکر و بعد هم پختن و آماده کردن شربت آلبالو حدود 2 روز زمان می برد.

خواص آلبالو بسیار متعدد است و بخش زیادی از این خواص در مربا آلبال نیز وجود دارد. در این مقاله شما با طبع مربا آلبالو در طب سنتی اشنا خواهید شد و نکات مهمی در مورد این مربا خوشمزه خواهید آموخت.

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟

طبع مربا آلبالو سرد و تر است. سردی طبع آلبالو در این مربا به قوت خود باقی است. اغلب منابع طب سنتی بر این موضوع که طبع مربا آلبالو سرد و تر است توافق دارند. مربا آلبالو برای افراد گرم مزاج و مصرف در روزهای تابستان در وعده صبحانه و عصرانه بسیار مفید خواهد بود.

طبع مربا آلبالو
طبع مربا آلبالو

خواص مربا آلبالو در طب سنتی

مروری بر خواص آلبالو

عوارض و مضرات مربا آلبالو

مربا آلبالو کالری بالایی دارد و چاق کننده است.

مصرف این مربا به افراد دیابتی توصیه نمی شود.

مربا آلبالو را نباید در وعده شام مصرف کرد.

طبع و خواص شربت انبه در طب سنتی|خواص شربت انبه

شربت انبه و خواص شگفت انگیز آن در طب سنتی

خواص سیاهدانه در کبوتر و پرنده ها

دفع سموم بدن با طب سنتی_پاکسازی و سم زدایی بدن|دفع سموم بدن_ سم زدایی بدن|سم زدایی بدن با طب سنتی

16 راهکار برای دفع سموم بدن با طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

خواص بلغور گندم در طب سنتی کاسه

اعجاب انگیزترین خواص بلغور گندم در طب سنتی را بشناسید!!

طب سنتی چینی و مبارزه با کرونا

طب سنتی چینی در مبارزه با کرونا چه کرد؟

طبع و خواص روغن سقز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص روغن سقز

طبع و خواص روغن سقز در طب سنتی ایرانی و اسلامی +مصلحات

تولید بذر گیاهان دارویی

تولید اندام تکثیری و بذر گیاهان دارویی از ۲۵۰ هزار تن فراتر رفت