طب شناس
غذاهایی که نباید در هوای آلوده بخورید|در هوای آلوده این غذاها رو نخورید

در هوای آلوده این غذاها را نخورید!

تاریخ انتشار: December 27, 2022

رای به این نوشته: 4.4/5 (456 رای)

هوای آلوده این روزها زندگی و فعالیت همه را تحت تاثیر قرار داده یک متخصص طب سنتی، در ارتباط با راهکارهای تغذیه ای برای مقابله با آثار هوای آلوده، توصیه هایی ارائه داد.

علیرضا یارقلی گفت: در روزهایی که با هوای آلوده مواجه هستیم، بهتر است از خوردن غذاهای سنگین که معده توانایی هضم آنها را ندارد، پرهیز کنیم.

وی، مصرف شیر و مایعات را مورد تاکید قرار داد و افزود: خوردن تخم مرغ عسلی به جلوگیری از آثار هوای آلوده که سرد و خشک است کمک می‌کند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در روزهایی با هوای آلوده مواجه هستیم از خوردن غذاهایی مانند ماکارونی، فست فود، بادمجان، گوشت گاو و گوساله پرهیز کنید چرا که این قبیل غذاها باعث می‌شود غلظت خون بدن بالا برود.

یارقلی ادامه داد: بهتر است بیشتر آش ماست، آش دوغ و آش سبزیجات خورده شود اما آش رشته به دلیل سنگینی توصیه نمی‌شود. در مجموع هر چیزی که سرد و خشک است و بدن را غلیظ می‌کند، توصیه نمی‌شود.

منبع: مشرق

در هوای آلوده این غذاها رو نخورید
در هوای آلوده این غذاها رو نخورید
طبع-و-خواص-به-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص به در طب سنتی ایرانی اسلامی از زخم معده تا درمان تهوع

درمان اضافه وزن با طب سنتی

خداحافظی با اضافه وزن!

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

ویژگی و طبع گوشت الاغ در طب سنتی + 6 خاصیت فوق العاده شیر الاغ|طبع گوشت الاغ

ویژگی و طبع گوشت الاغ در طب سنتی + 6 خاصیت فوق العاده شیر الاغ

طبع و خواص دمنوش میوه گل نستترن در طب سنتی|خواص دمنوش نسترن|میوه گل نسترن

طبع و خواص دمنوش نسترن+12 خاصیت دمنوش میوه گل نسترن+ تداخلات دارویی

خطر داروهای چاقی و لاغری تبلیغ شده در فضای مجازی

خطر داروهای چاقی و لاغری تبلیغ شده در فضای مجازی

طبع-و-خواص-غوره-انگور-و-ابغوره-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی