طب شناس
غذاهایی که نباید در هوای آلوده بخورید|در هوای آلوده این غذاها رو نخورید

در هوای آلوده این غذاها را نخورید!

تاریخ انتشار: December 27, 2022

رای به این نوشته: 4.4/5 (456 رای)

هوای آلوده این روزها زندگی و فعالیت همه را تحت تاثیر قرار داده یک متخصص طب سنتی، در ارتباط با راهکارهای تغذیه ای برای مقابله با آثار هوای آلوده، توصیه هایی ارائه داد.

علیرضا یارقلی گفت: در روزهایی که با هوای آلوده مواجه هستیم، بهتر است از خوردن غذاهای سنگین که معده توانایی هضم آنها را ندارد، پرهیز کنیم.

وی، مصرف شیر و مایعات را مورد تاکید قرار داد و افزود: خوردن تخم مرغ عسلی به جلوگیری از آثار هوای آلوده که سرد و خشک است کمک می‌کند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در روزهایی با هوای آلوده مواجه هستیم از خوردن غذاهایی مانند ماکارونی، فست فود، بادمجان، گوشت گاو و گوساله پرهیز کنید چرا که این قبیل غذاها باعث می‌شود غلظت خون بدن بالا برود.

یارقلی ادامه داد: بهتر است بیشتر آش ماست، آش دوغ و آش سبزیجات خورده شود اما آش رشته به دلیل سنگینی توصیه نمی‌شود. در مجموع هر چیزی که سرد و خشک است و بدن را غلیظ می‌کند، توصیه نمی‌شود.

منبع: مشرق

در هوای آلوده این غذاها رو نخورید
در هوای آلوده این غذاها رو نخورید
طبع-و-خواص-گوشت-گوساله-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت گوساله در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع کنجد سفید و سیاه ارده کنجد حلوا شکری طبع و مزاج در طب سنتی|خواص رازیانه در طب ایرانی اسلامی

طبع کنجد در طب سنتی ایرانی اسلامی + خواص کنجد

طبع و خواص عرق اترج، میوه و روغن آن در طب سنتی|طبع عرق اترج

خواص و مضرات عرق اترج در طب سنتی + طبع و مصلح

درمان خانگی رشک مو با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان رشک مو با طب سنتی

چگونه با طب سنتی رشک مو را درمان کرده و از بین ببریم؟

دمنوش های قلیایی کننده رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|قلیایی کردن رحم در طب سنتی

دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

طبع-و-خواص-آلو-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص آلو در طب سنتی ایرانی اسلامی

بهترین نمک خوراکی از دیدگاه طب سنتی

کدام نمک از دیدگاه طب سنتی برای مصرف خوراکی بهترین است؟