طب شناس
غذاهایی که نباید در هوای آلوده بخورید|در هوای آلوده این غذاها رو نخورید

در هوای آلوده این غذاها را نخورید!

تاریخ انتشار: December 27, 2022

رای به این نوشته: 4.4/5 (456 رای)

هوای آلوده این روزها زندگی و فعالیت همه را تحت تاثیر قرار داده یک متخصص طب سنتی، در ارتباط با راهکارهای تغذیه ای برای مقابله با آثار هوای آلوده، توصیه هایی ارائه داد.

علیرضا یارقلی گفت: در روزهایی که با هوای آلوده مواجه هستیم، بهتر است از خوردن غذاهای سنگین که معده توانایی هضم آنها را ندارد، پرهیز کنیم.

وی، مصرف شیر و مایعات را مورد تاکید قرار داد و افزود: خوردن تخم مرغ عسلی به جلوگیری از آثار هوای آلوده که سرد و خشک است کمک می‌کند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در روزهایی با هوای آلوده مواجه هستیم از خوردن غذاهایی مانند ماکارونی، فست فود، بادمجان، گوشت گاو و گوساله پرهیز کنید چرا که این قبیل غذاها باعث می‌شود غلظت خون بدن بالا برود.

یارقلی ادامه داد: بهتر است بیشتر آش ماست، آش دوغ و آش سبزیجات خورده شود اما آش رشته به دلیل سنگینی توصیه نمی‌شود. در مجموع هر چیزی که سرد و خشک است و بدن را غلیظ می‌کند، توصیه نمی‌شود.

منبع: مشرق

در هوای آلوده این غذاها رو نخورید
در هوای آلوده این غذاها رو نخورید
خواص نخود فرنگی در طب سنتی|طبع نخود فرنگی در طب سنتی

طبع و خواص نخودفرنگی یا نخودسبز در طب سنتی ایرانی+ مصلحات

خواص سیب پلو کرمانشاهی در طب سنتی|خواص سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی چه خواصی دارد؟ 4 عارضه جانبی مصرف سیب پلو

طبع و خواص عناب در طب سنتی|خواص-درمانی-عناب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-عناب-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-عناب-درمان-سرفه-و-لاغری

طبع عناب سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات در طب سنتی

طبع فلفل سیاه در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فلفل سیاه در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع فلفل سیاه در طب سنتی + مصلحات

10 خاصیت شربت پرتقال در طب سنتی + طرز تهیه شربت پرتقال مجلسی||خواص شربت پرتقال

10 خاصیت شربت پرتقال در طب سنتی + طرز تهیه شربت پرتقال مجلسی

درمان فوری نفخ با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان نفخ با طب سنتی

3 روش فوری و خانگی درمان نفخ و باد شکم و معده در طب سنتی

خواص شگفت انگیز آنغوزه در طب سنتی|خواص آنغوزه|مضرات آنغوزه

طبع و خواص آنغوزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ شرح 6 خاصیت

عوارض ماست پرچرب

ماست پرچرب؛ خوب یا بد؟